5 August 2015

Blogger Malaysia Ucap Selamat Hari Raya (Part 3)

Wahh, ramai juga blogger Malaysia yang berikan respon untuk berikan ucapan Selamat Hari Raya 1436H menerusi blog ini. Sebelum ini, saya dah paparkan beberapa rakan blogger kacak dan lawa dari pelbagai niche blog, in Sha Allah, kali ini saya akan paparkan beberapa lagi gambar raya blogger dan ucapan khas daripada mereka.

Oh ya, terima kasih kepada semua yang menyokong blogger Malaysia. Khas kepada rakan-rakan blogger dalam group Blogger Belia Malaysia yang kini semakin meningkat jumlah keahliannya, in Sha Allah, hujung tahun ini berharap capai target 15 ribu ahli.

Blogger Malaysia Ucap Selamat Hari Raya (Part 3)

Blogger Aiin Baharom - mamadarwiish.blogspot.com

Ucapan: "MamaDarwiish.blogspot sekeluarga mengucapkan Selamat berhari raya... ampun maaf dipinta... maaf zahir batin.."

Blogger Yana Halim - sayanakcerita.blogspot.com

Ucapan: "Dgn ucapan selamat hari raya, maaf zahir batin. Tq en hasrul.. "

Blogger PapaG - www.papaglamz.com

Ucapan: "Selamat Hari Raya dari PapaG (dua dari kiri) dan family. Merah itu menawan....!!!!"

Blogger Iena Wahab - www.ienaeliena.com

Ucapan: "Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua Muslimin dan Muslimat terutamanya kepada keluarga, guru-guru, rakan-rakan, blogger-blogger dan semua yang mengenali diri ini. Ampun maaf dipinta, maaf zahir batin dari ienaeliena.com"

Blogger Khaty Aiman - khatyaiman.blogspot.com

Ucapan: "Selamat hari raya kepada semua warga alam yang meraikannya..semoga anda semua bergembira Dan bahagia di hari raya pada tahun ini.."

Blogger Azhafizah - www.azhafizah.com

Ucapan: "Sihatimerahjambu dan suami mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua umat Islam dan istimewa buat pembaca blog"

Blogger Scarlett O'Hara - scarlettj1.blogspot.com

Ucapan: "Dengan ucapan salam aidilfitri untuk semua"

Blogger Salmiah Awang - sallyadan.blogspot.com

Ucapan: "Selamat hari raya aidilfitri,salah dan silap mohon diampun, bersama kita ziarah menziarahi, Mengerat silaturrahim saling berhimpun. selamat hari raya dari kami sekeluarga buat semua."

Terima kasih semua blogger Malaysia yang menjayakan segmen ringkas ini. Semoga raya tahun ini akan jadi kenangan terbaik dan terindah. In Sha Allah, panjang umur kita jumpa Ramadan akan datang.Follow profile baru saya di https://plus.google.com/+HasrulHassanBlog. Untuk tujuan promosi, konten berbayar, advertorial, sponsored post, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Hubungi Saya'.