Expresstrack.net - Cara mudah pantas untuk anda tracking pengeposan dari 18 kurier pos yang terdapat di Malaysia. Tahukah anda bahawa terdapat satu laman web yang menyediakan perkhidmatan dan servis untuk anda tracking atau kesan pengeposan barang secara online menerusi kurier dengan mudah? Menerusi Expresstrack.net; anda boleh menggunakan servis ini secara percuma, dan mengetahui status penghantaran barangan dan dokumen melibatkan 18 syarikat kurier dan penghantaran pos di Malaysia.

Menerusi Expresstrack.net, anda hanya perlu melakukan dua langkah mudah untuk tracking atau kesan penghantaran atau pengeposan yang telah dibuat. Tidak kiralah anda sebagai yang menghantar atau anda sebagai yang menerima hantaran tersebut, Expresstrack.net akan memberikan info yang tepat dan boleh dipercayai.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Menerusi laman web ini, anda hanya perlu masukkan no tracking atau nombor pengeposan anda, dan kemudian memilih syarikat atau servis kurier yang digunakan, ini termasuklah PosLaju, Pos Ekspress, SkyNet, GDex dan seumpamanya. Semakan secara online ini bukan sahaja mudah, tetapi pantas.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah
Anda akan nampak hasilnya seperti di bawah ini. Maklumat akan dinyatakan dengan jelas tentang penghantaran yang telah samada dihantar atau diterima.
Cara Tracking 18 Kurier Pos Dengan Mudah

Tracking Pos 18 Kurier Dengan Mudah Secara Online

Berikut adalah 18 syarikat kurier dan penghantaran yang boleh anda semak penghantaran dan pengeposan menggunakan sistem ExpressTrack.net, hanya dua langkah untuk membuat semakan! Segalanya secara online.
 1. Pos Laju
 2. Pos Ekspress
 3. Skynet
 4. City Link
 5. Nationwide Express
 6. GDEX
 7. TA-Q-BIN (Yamato)
 8. Sure Reach
 9. ABX Express
 10. Kangaroo Express
 11. FedEx
 12. DHL
 13. UPS
 14. TNT
 15. Aramex
 16. Airpak Express
 17. AsiaXpress
 18. DPEX
Buat peniaga online, anda mempunyai pilihan untuk memasukkan servis ini di dalam laman web atau blog niaga anda bagi memudahkan semakan penghantara dibuat dengan mudah. Dua langkah sahaja, anda sudah boleh ketahui kedudukan dan status penghantaran tersebut.

Expresstrack.net, cara termudah untuk ketahui status penghantaran.

Facebook: https://www.facebook.com/pages/expresstracknet/238872026278271
Twitter: ExpressTrackNet (https://twitter.com/ExpressTrackNet)
Email: expresstrack.net [at] gmail.com
Website: www.ExpressTrack.net


2 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

 1. Terbaik! Sharing yang sangat membantu dalam melancarkan perjalanan perniagaan Shaklee saya. Terim kasih :-)

  BalasPadam
 2. Satu lagi penjejakan petak hebat yang anda layak untuk memiliki. Trackingmore

  BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement