13 Mei 2015

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar

Kerja Kosong Sambilan
HASRUL HASSAN Online Blog

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Tomyam Seri Dayang Parit Buntar- Sedap dan Puas Hati

Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar
Tomyam Campur Paling Syok di Restoran Seri Dayang Parit Buntar


Tomyam Seri Dayang Parit Buntar Hasrul Hassan 4.5 of 5
Tomyam Seri Dayang Parit Buntar - Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-ap...

Artikel Terkait

8 Komen

peh HH, tgk warna dia pun terliur~

Bestnya tomyam. All time fev tu sejak kecik lagi.

wow sedapnya dapat makan tomyam ada udang besar macam ni..kuah pun pekat..nyummylicious~

Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

Udang tu nampak fresh, ialah tak perlu kata apa-apa :)

tengok udang tu ... sedapnya...

nampak bukan main sedap ni, nampak sangat mengancam nafsu makan..

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.
EmoticonEmoticon