Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee


Pembayaran komisen ke 14 dari affiliate Ashadee.com. Alhamdulillah, program affiliate Ashadee.com tidak pernah mengecewakan. Setelah memiliki ebook Kitab SEO Merah Jambu, income dari affiliate percuma Ashadee ni semakin hari semakin baik.

Program affiliate Ashadee.com adalah salah satu cara blogger jana income menerusi blog. Ramai blogger Malaysia yang telah berjaya jana income ratusan dan ribuan ringgit menerusi program affiliate ini. Seronok buat duit dengan blog menerusi program affiliate Ashadee ni, sebab utamanya ialah ia program percuma. Anda tidak perlu bayar sesen pun untuk mendaftar dengan program affiliate Ashadee ini.

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee

Pembayaran Komisen ke 14 Ashadee
Komisen dari Ashadee telah selamat dimasukkan ke dalam akaun Maybank beberapa jam selepas mendapat notifikasi di atas yang diterima menerusi email. Kali ini, komisen ke 14 Ashadee adalah sebanyak RM251.44; bolehlah buat membayar bil-bil yang ada. Ini adalah antara income menerusi blog yang boleh meringankan beban seorang blogger house husband yang sepenuh masa bekerja dari rumah.

Webinar Percuma Untuk Yang Berminat Nak Jana Income Menerusi Ashadee.com

Jika anda mahu tahu cara-cara nak jana income menerusi affiliate Ashadee ni, saya syorkan anda hadiri satu webinar percuma yang dikelolakan oleh pengasas Ashadee.com ini sendiri iaitu saudara Gobala Krishnan. Lelaki ini memang seorang yang berautoriti bercerita mengenai program affiliate.

Berminat? Hadiri webinar percuma menerusi pautan ini - Jana Income RM1000 Secara Part Time Menerusi Affiliate

Webinar Percuma Program Affiliate Ashadee.com
Selepas klik pautan di atas, anda akan dibawa ke laman webinar percuma tersebut, ada ruangan yang perlu diisikan, iaitu hari ingin 'hadir' webinar, masa serta nama dan alamat email untuk pengesahan kehadiran webinar anda.

Pendaftaran webinar ini adalah percuma, jadi anda tidak akan rugi apa-apa. Namun begitu, setiap sesi webinar adalah terhad untuk 100 orang pertama sahaja. Jika slot sesi penuh, carilah hari dan masa yang lain.

Saya juga galakkan anda untuk muat turun - Panduan Asas Affiliate untuk Newbie sebagai alat bantu memahami mengenai program buat duit dengan blog ini.

Semoga berjaya.

p.s: Oh ya, program affiliate bukan hanya terhad untuk buat duit menerusi blog, malah anda boleh buat duit online menerusi Facebook, Twitter mahupun Instagram. :)
Post a Comment

4 Comments

 1. Alhamdulillah..rezeki tu..Tahniah!

  ReplyDelete
 2. Wah...tahniah HH. Saya masih belum ada rezeki dengan ashadee lagi :-(

  ReplyDelete
 3. Sememangnya yang terbaik itu adalah dari ladang yang ikhlas semaiannye..Tahniah tuan HH.

  ReplyDelete
 4. dah makin jarang plak dapat komisen daripada Ashadee..:D

  ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com