Komisen Ketujuh Klikjer.com

Borong Online dari China
Komisen ketujuh dari Klikjer.com baru saha terima beberapa hari lalu. Alhamdulillah, ada rezeki saya dari program affiliate Klikjer.com ini. Sebelum ini, susah betul nak dapatkan komisen dari Klikjer.com; tetapi selepas dapat baca ebook Kitab SEO Merah Jambu, mula dah nampak hasil daripada program affiliate ini.

Sebelum ini, saya banyak dapat sales dan komisen dari program affiliate percuma Ashadee, tetapi kali ini saya cuba pula promosikan produk-produk terpilih daripada Klikjer.com. Saya nak cuba ikut jejak langkah rakan blogger saya yang dah berjaya dapat komisen bertalu-talu daripada Klikjer.com ini. Saya pernah ceritakan kejayaan rakan blogger ini dalam entri Blogger Jana Income RM6K dari Affiliate Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Komisen Ketujuh Klikjer.com

Mana-mana rakan blogger yang masih lagi cari produk affiliate terbaik untuk menjana income menerusi blog, boleh cuba daftar percuma dengan Klikjer.com. Dah daftar, cuba pula dapatkan ebook daripada blogger yang dah proven dapat income ribuan ringgit menerusi Klikjer.com - Rahsia Klikjer.com.

Nak buat duit secara percuma kena ada modal ilmu .... dan zaman sekarang, nak mudah dan cepat belajar, dapatkan sahaja ebook yang dah ditulis oleh mereka yang dah berjaya. Dalam ebook tu, sudah ada step-by-step untuk mula dapat komisen daripada program affiliate dan banyak lagi cabang buat duit online.

Hendak dengan tak hendak je...hoho.





Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

4 Comments

  1. Tahniah tuan..bukan senang nak senang...tapi tuan telah buktikannye..ini belum masuk hasil pendapat Google adsense...nanti share di artikel utk google adsense tuan sebagai perangsang kepada yang lain ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah share pun income dari Google Adsense saya .. huhuhu .. tak banyak mana .. gah je lebih .. haha

      Delete
  2. tahniahh!! akan datang komisen kelapan pula,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, in Sha Allah .. harap ada lagi komisen yang dapat

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.