Cara Lulus dan Mendapatkan Lesen Memandu dengan Pantas

Cara Lulus dan Mendapatkan Lesen Memandu dengan Pantas


Cara nak lulus dan mendapatkan lesen memandu pantas. Dulu, ada sindiket yang menjual lesen-lesen memandu terbang - bayar dalam sejumlah wang dan mereka yang mahu lesen memandu boleh dapat lesen dengan mudah dan pantas. Tapi awas, cara ini adalah salah di sisi undang-undang. Jika mahu dapat lesen memandu dengan cepat dan pantas, pastikan anda tidak gagal dalam semua ujian pemanduan, samada teori mahupun praktikal.

Namun, bukan semua orang punyai kelebihan untuk lulus dengan baik. Adik ipar saya sendiri ambil ujian memandu sebanyak lebih daripada 2 kali. Dah lulus ujian bertulis (zaman 90an), tetapi gagal di ujian memandu atas jalan. Duit yang dikeluarkan untuk belajar memandu dan ambil ujian, jadi sia-sia. Mahu ambil ujian kali kedua, kena menunggu, dan perlu kumpul duit untuk bayar yuran tertentu. Kalau orang berduit, mungkin tidak ada sebarang masalah, tetapi .... bukan semua orang ada duit ye tak?

Cara Lulus Dapatkan Lesen Memandu Pantas

Buat mereka yang sedang berkira-kira untuk mendapatkan lesen memandu, maka kena pastikan anda bersedia - anda tentu tidak mahu segala yuran dan kos yang anda keluarkan untuk mendapatkan lesen memandu melebur. Anda bayar sehingga ratusan ringgit, tetapi hasilnya?

Maka, adalah lebih baik sebelum anda mengambil sebarang pakej belajar memandu, cuba dapatkan dahulu panduan Jom Belajar Memandu Kereta.
Cara Lulus Dapatkan Lesen Memandu Pantas

Panduan ini disediakan oleh Cikgu Yap. Cikgu Yap berpengalaman luas membantu orang lain untuk lulus dan seterusnya mendapatkan lesen memandu.

Cubalah baca kisah anak Cikgu Yap dan ketahui beberapa tips dan rahsia ringkas untuk mendapatkan lesen memandu dengan cara pantas, dan in Sha Allah, jika anda lulus .. anda akan jimat banyak wang anda, yang mungkin boleh dijadikan downpayment untuk beli kereta anda sendiri!

Baca cerita yang disampaikan oleh anak Cikgu Yap di sini -  Jom Belajar Memandu Kereta

Semoga bermanfaat.
Post a Comment

6 Comments

 1. salam singgah

  jemput singgah blog saya
  http://85mutiarabeauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Terima kasih atas perkongsian. Kan bagus masa ena ambil lesen dulu, ena baca ni. Ermmm Ermmm

  ReplyDelete
 3. Terima kasih atas perkongsian

  ReplyDelete
 4. Terima kasih atas perkongsian

  ReplyDelete
 5. Nak cepat lulus lesen memandu pun kena ada tip jugak.

  ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com