Pembayaran kali kelima belas dari Advertorial.MY. Alhamdulillah, semalam (10 Mac 2015) dapat lagi pembayaran dari Advertorial.MY. Ini merupakan pembayaran kali ke lima belas sejak saya mendaftarkan blog ini di dalam Advertorial.MY.

Advertorial.MY; salah satu cara untuk menjana income menerusi blog. Pendaftaran juga mudah, malah tidak mengambil masa yang panjang. Bayaran pula masuk ke akaun bank, tanpa susah payah nak minta, tahu-tahu dah ada notifikasi menerusi email memberitahu bahawa income dari Advertorial.MY sudah dimasukkan ke dalam akaun Maybank saya.

Pembayaran Ke 15 Advertorial.MY

Pembayaran Ke 15 Advertorial.MY
Buat blogger yang mendaftar dengan Advertorial.MY, anda akan dapat peluang untuk menambah income secara online menerusi penulisan advertorial atau review.

Promosi Blog Kepada Pengiklan oleh Advertorial.MY

Apabila blog anda telah daftar, ia akan dipromosikan oleh pihak Advertorial.MY dan seterusnya akan dihubungi oleh pihak pengiklan untuk tujuan pengiklanan di blog. Lihat salah satu contoh tawaran yang dihubungi oleh pengiklan menerusi Advertorial.MY ini:
Tawaran job review menerusi Advertorial.MY
Best tak?

Harga pengiklanan advertorial pula bergantung kepada anda, terpulang nak letakkan harga serendah RM50, atau RM100 untuk satu-satu post ataupun sehingga RM300 - RM 1000 untuk satu post. Itu urusan anda dengan pengiklan yang berminat. Pihak Advertorial.MY tidak akan ambil sesen pun daripada proses rundingan anda dengan pengiklan untuk pengiklanan berbentuk review atau advertorial ini. 100% income adalah hak anda.

  • Pihak Advertorial.MY carikan pengiklan untuk anda.
  • Anda daftar dan dapatkan 100% income menerusi servis advertorial yang diberikan oleh pengiklan.
  • Anda dapat hubungi secara direct dengan pengiklan berminat, dan tentukan harga job review yang anda sediakan di blog tanpa perlu merujuk pihak Advertorial.MY.
Jika anda mahu cuba pelbagaikan sumber income blog, bolehlah mencuba untuk daftar dengan Advertorial.MY ini. Manalah tahu ada rezeki menerusi blog, akan ada pengiklan yang mahu berikan job reviews yang dibayar RM100 satu post! Senang-senang je kan .. menulis dalam blog, terbit entri baru, pastu dibayar.

Cubalah. Boleh daftar menerusi pautan ini - Daftar Advertorial.MY

Semoga berjaya.


4 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement