Cara menjadikan Facebook (FB) sebagai lubuk duit. Semua orang ada akaun laman sosial Facebook, tetapi tidak ramai yang gunakan ia sebagai salah satu sumber lubuk duit untuk menjana income online, samada secara sampingan atau sepenuh masa. Ya, memang ada orang gunakan Facebook sebagai lubuk jana income online sepenuh masa, dan antara caranya ialah menjual Fanpage!

Menjual Fanpage adalah satu cara untuk membuat duit di Facebook. Sebenarnya, ada banyak lagi cara menjadikan Facebook sebagai lubuk duit untuk anda. Kan seronok jika sedang asyik 'bermain' Facebook, anda dapat jana income?

Tahukah anda bahawa terdapat 10 juta pengguna Facebook yang boleh anda jadikan target untuk lubuk duit menerusi FB ini? Itupun hanya mengambil kira faktor umur dari 23 hingga 55 tahun yang memang sudah ada kuasa membeli (mempunyai pekerjaan).
Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit

Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit

Ada seorang kenalan internet marketer (IM) yang telah berkongsi cara untuk menjadikan FB sebagai lubuk duit ini, malah beliau menganggap bahawa FB boleh menjadi mesin ATM maya untuk sesiapa jua yang berhasrat menambah income secara online.

Teknik yang digunakan pula tidak melibatkan sebarang syarikat atau laman web yang tawarkan pelaburan haram, atau ada kaitan dengan skim cepat kaya, apatah lagi MLM yang ramai takut nak sertai. Tidak, ia tidak ada kaitan dengan semua itu. Malah teknik yang digunakan untuk jadikan FB sebagai lubuk duit adalah teknik percuma! Tanpa kos!

Buat Duit di FB Tanpa Kos

Tak seronok ke begitu? Buat duit di FB tanpa kos, melakukannya menerusi teknik percuma yang akhirnya akan memberikan anda kebebasan kewangan yang diimpikan?
Cara Menjadikan Facebook Sebagai Lubuk Duit
Nak tahu lebih lanjut mengenai teknik menjadikan Facebook sebagai lubuk duit? Jika anda benar-benar nak tahu, anda boleh muat turun panduan teknik tersebut di pautan berikut - FB = ATM Online

Menerusi panduan tersebut, anda akan dapat 7 kelebihan untuk menjana pendapatan menerusi FB. Anda juga akan diberitahu mengenai soalan-soalan yang berkaitan dengan panduan ini, sekaligus memadamkan rasa sangsi anda terhadap teknik yang dikongsikan.

Memang tujuan utama ebook ini dihasilkan adalah untuk membantu sesiapa sahaja termasuk newbies menghasilkan pendapatan dengan hanya berfacebook. Jika anda mengikuti segala arahan dan saranan yang disarankan, anda boleh buat duit dengannya.

Anda tidak tahu nak mulakan? Dalam panduan ini akan diberikan pelan tindakan untuk anda mula jana income menerusi FB. Hanya ikuti satu persatu pelan yang disediakan. In Sha Allah, anda akan suka dengan hasil akhirnya nanti.

Tawaran Terhad 300 Orang

Panduan ini dijual oleh rakan IM saya ini dengan harga RM130. Ia merupakan produk digital yang boleh anda download dan baca menerusi semua peranti atau gajet canggih anda. Ia tidak akan rosak atau lupus, malah anda boleh baca panduan ini di mana-mana sahaja.

Untuk jangkamasa terhad, anda boleh dapatkan panduan ini dengan harga RM40 sahaja. Untuk muat turun, sila dapatkan menerusi pautan ini - FB = ATM Online

Anda juga akan dapat secara percuma Teknik 7 Naga yang pernah saya ceritakan sebelum ini. Memang terbaik.

3 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. wah...best tu jika fb jadi mesin atm..

    BalasPadam
  2. Jika ada ilmunya InshaAllah ,.tidak mustahil ia boleh menjadi lubuk duit kan HH :)

    BalasPadam
  3. memang hebat siapa yang ada fanpage yang bagus dan hebat lagi kalau ada yang boleh convert sales terus..sangat mahal tu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement

CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement