Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Borong Online dari China
Giveaway dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015. Ok. Saya ada beberapa barang serta cenderahati saya nak berikan kepada pembaca blog ini. Giveaway (GA) yang mudah untuk semua, disertai dengan satu kontest ringkas untuk semarakkan satu kontest SEO yang besar iaitu Malaysia Best Blog 2015.

Ia juga sebagai tanda terima kasih saya kepada blog-blog yang telah menyenaraikan blog ini (hasrulhassan.com) sebagai salah satu daripada banyak blog paling best di Malaysia untuk tahun 2015. Banyak blog-blog yang best di Malaysia ni yang masih ramai tak tahu, anda boleh cekidaut di Top Senarai Malaysia Best Blog 2015.

Cenderahati yang saya nak berikan secara percuma kepada pengunjung dan pembaca blog ini merupakan cenderahati khas yang saya dapatkan semasa berkunjung dan bercuti pertama kali di Kota Bandung, Indonesia. Ramai yang kepingin mahukan cenderahati ini. Antara cenderahati tersebut adalah keychain, fridge magnet, serta tas kecil.

Disamping itu, saya sekalikan dengan satu subkontest mudah yang menawarkan hadiah berupa buku bertajuk Urus Bisnes dengan Google dan Buat Duit dengan Affiliate. Saya juga akan tawarkan hadiah wang tunai dalam subkontest ini.

Giveaway Subkontest Best Blog 2015 HASRULHASSAN.COM

Adakah anda teringin nak dapatkan hadiah imut khas dari Kota Bandung Indonesia ini? Jika nak, saya jemput semua untuk memeriahkan GA dan subkontest mudah ini.

Cara-Cara

  1. Anda hanya perlu salin tampal (copy-paste) kod HTML di bawah ini di dalam sebuah entri dengan tajuk "GA Subkontest HASRULHASSAN.COM Best Blog 2015". Terbitkan entri anda tersebut.
  2. Kemudian, isi borang di pautan berikut: http://goo.gl/forms/Yanp4F3RoI
  3. Anda dikehendaki sertakan nama, email dan link/URL entri penyertaan di dalam borang tersebut.
  4. GA dan Subkontest ini berlangsung dari 6 Februari - 31 Mac 2015. Tarikh akhir hantar link penyertaan ialah pada 15 Mac 2015.
  5. Masukkan ayat berikut di dalam entri tersebut: "Jom Sertai GA dan Subkontest HASRULHASSAN.COM Malaysia Best Blog 2015 - Menang Hadiah Gratis dari Bandung, Indonesia."
Kod GA Subkontest untuk Entri Penyertaan

Hadiah-Hadiah

  • Hadiah GA - Keychain Bandung, Tas Imut Bandung, Fridge Magnet dari Bandung, Indonesia - 7 Pemenang
  • Hadiah Subkontest - Buku Urus Bisnes dengan Google, Buku Buat Duit dengan Affiliate beserta hadiah iringan cenderahati dari Bandung - 3 Pemenang

Pemilihan Pemenang

  • Giveaway - Dilakukan menerusi pemilihan peserta secara Random.org.7 peserta akan dipilih.
  • Subkontest - Dipilih berdasarkan top 3 peserta yang memberikan trafik tertinggi ke blog ini mulai 15 Februari hingga 31 Mac 2015. Penilaian akan dibuat menggunakan Google Analytics.
Semua pemenang akan diumumkan selepas 31 Mac 2015, dan saya akan hubungi menerusi email untuk urusan pengeposan hadiah. Jadi, pastikan anda isikan nama dan email yang betul di dalam borang penyertaan disertakan.

Semoga berjaya.


Samsung Galaxy Note 9

Post a Comment

61 Comments

  1. Murni join skali lagi giveaway anjuran sifu HH, dah submit entri pnyertaan :D

    ReplyDelete
  2. otai dah tiba... saya join dan entri juga dah submit... good luck to me :D

    ReplyDelete
  3. syira join juga ! ^_^ dah submit penyertaan :D tq sifu HH

    ReplyDelete
  4. Cik akak guna phone je..susah nak submit penyertaan..huhu

    ReplyDelete
  5. dah join dan dah submit penyertaan..

    ReplyDelete
  6. Cik Candy pun join. Penyertaan pun sudah disubmit.

    ReplyDelete
  7. dari Bandung Rupanya mestilah punya banyak cenderamata

    ReplyDelete
  8. Lin dah join, hope dapat menang buku :)

    ReplyDelete
  9. Dah submit penyertaan jugak.... all the best buat semua :)

    ReplyDelete
  10. rasa macam nak join juga kalau ada kesempatan

    ReplyDelete
  11. SA pun dah join dan dah submit penyertaan

    ReplyDelete
  12. Join juga..
    Thanks sifu HH sediakan ruang untuk kami yang baru nak belajar berblogger..

    ReplyDelete
  13. Salam 1malaysia...penyertaan dah submit.

    ReplyDelete
  14. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    SALAM ENCIK HASRUL HASSAN SAYA JOIN GA NI :)

    ReplyDelete
  15. salah satu cara untuk dapatkan backlink . cara terbaik ni.

    ReplyDelete
  16. Terima kasih kepada yang sudi join, nanti saya akan updatekan senarai peserta ye.

    ReplyDelete
  17. Salam Ahad, ana join GA Sifu : http://anajingga.blogspot.com/2015/02/jom-sertai-ga-dan-subkontest.html

    Submitted :)

    ReplyDelete
  18. Salam HH, saya dh join :)
    http://enyyusnizar.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  19. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html
    nama : FATIMAH BINTI MOHD RASYID
    email : fatimah@tkr.com.my
    url/link : http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  20. Saya join http://www.irrayyan.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  21. Insha Allah.. pnjang lagi wktunya..

    ReplyDelete
  22. saya dah join..excited ni.hahaa
    http://blogyangkosong.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  23. saya join

    http://awansamudera.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  24. join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  25. Slm..sy pn dh isi form

    http://vithebat.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html?m=1

    ReplyDelete
  26. saya join http://eryati.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  27. join jugakkk...!!!

    http://zafairmas.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  28. Join.. ^^

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  29. Cik Mimie join :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  30. saya join
    http://iekysmart94.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  31. khaty join
    http://khatyaiman.blogspot.com/2015/02/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  32. saya join... Allhamdulillah...

    http://congekcakdongput-ami.blogspot.com/2015/02/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  33. Done join! first GA and contest yang saya join. haha saja mencuba. and sorry ter sent form twice sebab yang first tu terletak blog pnya url and bukan entry :'p

    ReplyDelete
  34. Salam abam HH, ct dah join!

    http://the-red-heart.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  35. join jugak memeriahkan suasana walaupun agak terlewat ;)

    ReplyDelete
  36. Assalamualikum :)

    Hai emma join ye ? :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-subkontest-best-blog-2015.html

    ReplyDelete
  37. Assalam, ramai juga yang join...harap saya tak terlambat la yer...^_^

    http://mamapapaamir.blogspot.com/2015/03/ga-subkontest-hasrulhassancom-best-blog.html

    ReplyDelete
  38. Ho...ho.... banyak cara nak supaya entri Malaysia Best Blog 2015 berada di kedudukan terbaik.

    Satu cara yang terbaik. Moga ada peserta yang bertuah dapat hadiah specisl daripada Hasrul Hassan nanti. Insya Allah...

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, dah join dan isi borang :)

    ReplyDelete
  40. tumpang promote GA blog saya erk.. tolong singgah di http://sipanjangkata.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-sipanjangkata.html

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.