Smart Card Jimat Elektrik, Jimat Petrol dan Anti Radiasi

Smart card untuk jimat elektrik dan juga petrol. Wahh .. macam tidak percaya wujud inovasi ini. Ia satu benda baharu bagi saya, tidak pernah saya ketahui ada kad pintar yang boleh digunakan untuk menjimatkan bil eletrik serta kos petrol.

Smart Card jimat elektrik dan petrol ini hanya perlu tampal di tempat atau lokasi tertentu pada bahagian meter (elektrik) dan bahagian tangki minyak kereta (petrol). Walaupun nampak seperti tidak logik, namun ada penerangan secara saintifik diberikan. Samada nak percaya atau tidak, boleh lihat pada testimonial mereka yang telah menggunakan produk ini.

Smart Card Jimat Elektrik, Jimat Petrol dan Anti Radiasi

Hanya tampal kad untuk jimat elektrik. Hanya tampal kad untuk jimat kos petrol.
Tampal Smart Card Jimat Elektrik Petrol dan Anti Radiasi

Malah, dengan smart card ini, ia juga berfungsi sebagai anti-radiasi. Butiran mengenainya boleh anda perolehi di http://speedsteady.com/?buka=produk

Mari layan video testimonial pengguna smart card ini buktikan ia boleh jimat petrol kenderaan.


Untuk pengetahuan anda, kad tampal jimat elektrik, petrol dan anti-radiasi ini boleh bertahan sehingga 3 tahun penggunaan dengan jaminan.

Satu set smart card ini mengandungi dua keping smart card berharga RM280.

Untuk pembaca blog ini, ada promosi sedang berlangsung iaitu beli 3 set bersamaan dengan 6 keping smart card serta keahlian 1 Media Global, anda hanya perlu bayar sebanyak RM315 sahaja.

Harga asal RM280x3=RM840 .. dah jimat lebih 30 peratus!
Smart Card Jimat Elektrik, Jimat Petrol dan Anti Radiasi

Berminat nak tahu lanjut atau terus membuat pembelian, boleh segera hubungi:

Zaimah 016-422 0966

Oh ya, awas dengan produk tiruan, kerana wujud klon yang cuba menipu pengguna dengan smart card palsu yang bukan keluaran daripada 1 Media Global. Jadi, pastikan anda hubungi Zaimah supaya anda tidak tertipu dengan produk lain yang hampir sama dengan tawaran harga jauh lebih rendah.
Smart Card Jimat Elektrik Petrol

[Advertorial]