Jadual Trafik PLUS Sempena Aidiladha 2014

Elakkan kesesakan. Sangat penting untuk mereka yang mahu pulang ke kampung ikuti jadual trafik PLUS sempenan Aidiladha ini. Kenapa penting? Sebab harga petrol sudah tidak sama lagi seperti dua-tiga hari lepas, jadi kalau nak pastikan petrol anda guna bernilai dengan duit, maka kena elak sesak. Untuk elak sesak, ikuti panduan lalulintas jadual trafik PLUS sempena Aidil Adha 2014 ini.

Saya kongsikan informasi ini untuk kemudahan mereka yang akan pulang berhari raya Qurban bermula hari ini, 3 Oktober 2014. Pasti ramai yang akan pulang memandangkan cuti kali ini agak panjang. Anak-anak saya dapat cuti hari raya Aidil Adha sehingga 7 hb Oktober, congak-congak dalam 4 hari.

Jadual Trafik PLUS Sempena Aidiladha 2014

Boleh klik imej di atas untuk paparan lebih jelas.

Nak jimat petrol kan? Jadi lakukan langkah-langkah penjimatan yang perlu. Kalau nak jimat elektrik, boleh muat turun panduan ini - Panduan Penjimatan Elektrik Sehingga 35%  Ianya adalah percuma, tapi terhad. Jadi pastikan anda muat turun panduan tersebut sebelum dah tak boleh nak akses.

Selamat pulang ke kampung halaman, dan jangan memandu dalam keadaan anda tidak stabil. Rehatkan badan di RNR tertentu jika perlu.

Salam Raya Aidil Adha 2014.

Post a Comment

0 Comments