Panduan Temuduga Kerja Kerajaan
Persepsi jenama dalam automotif atau brand perception for automotive merupakan satu kaji selidik yang dilakukan untuk melihat bagaimana jenama mempengaruhi pemilihan sesuatu produk automotif, berdasarkan satu-satu kriteria tertentu.

Saya ingin menjemput anda semua, samada pengunjung baru, pengujung berkala, pembaca setia dan pengikut blog ini bagi menjawab soal selidik ini. Luangkan masa kurang dari 10 minit  untuk menjawab soal selidik ini.

EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif


Soal selidik ini penting untuk melihat sejauh mana pengaruh faktor tertentu salingkait dengan jenama sesuatu produk automotif itu, ini termasuklah dari sudut keselamatan, nilai, penjimatan petrol dan sebagainya.

Untuk ambil bahagian, mohon jawab kaji selidik yang disediakan menerusi EnSurvey di bawah. Sekiranya tiada kotak kaji selidik kelihatan, anda boleh menjawab kaji selidik ini di pautan ini - Survey




Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda, saya amat berterima kasih. Moga data-data kaji selidik ini boleh anda guna pakai bagi rujukan anda.


4 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Survey ni bagus nak dapatkan feedback dari user. Kalau takda or tak boleh terima pendapat orang lain, rasanya macam buat produk takat syok sendiri aje la. Hehe

    ReplyDelete
  2. wah kalau cam nie...kena bijak memilih...jangan tengok model cantik je...alu nak rembat...makseh perkongsiannya,..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah nanti buat survey. antara survey yang bagus dan menarik kali ni.

    ReplyDelete
  4. Dh lama bebenor tak jawab apa apa survey

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya

Dropship USD