Rasanya ramai blogger yang peka dengan senario blogger Malaysia telah mengetahui mengenai MSMW2014 - Minggu Media Sosial Malaysia 2014. Ramai rakan blogger yang saya kenali telah masuk bertanding, dan nampaknya sudah ada keputusan top 3 blog terbaik yang disenaraikan. Saya ingin kongsikan kepada anda semua senarai blog top 3 terbaik dalam kategori masing-masing menerusi anugerah World Bloggers and Social Media Awards.

Tentu sekali apa yang bermain di fikiran, adakah mereka yang menyandang pemenang trofi akan kekal atau bertukar? Pasti ramai yang akan ternanti-nanti. Anda boleh lihat keputusan MSMW pada tahun 2013 di entri ini - Finalis Pemenang World Blogger and Social Media Awards 2013

Ketika itu, blog ini turut bertanding dalam kategori Educational Blog tetapi tidak berjaya. Rakan blogger saya yang menang iaitu ... errr leh baca di sini - Tak Berjaya Tapi Terima Kasih

Ok, perkara tahun lepas.
MSMW2014 - Senarai Blog Terbaik

Senarai Top 3 Blog Terbaik MSMW2014

Ini perkara terkini dan berita yang ramai mahu tahu, sebab saya pasti ramai juga blogger yang mengundi blog kegemaran mereka yang layak menang dalam kategori masing-masing.

Best Auto Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Business Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Music and Entertainment Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Educational Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Gadgets Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Photography Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Shopping Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Lifestyle Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Sports Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Travel Blog

Top 3 best blog MSMW 2014
Ada dua lagi kategori, untuk ketahuinya .. anda boleh semak di sini - MSMW 2014

Siapa pun yang bakal menang, saya ucapkan tahniah. Anda semua memang blogger hebat dan nyata sangat sesuai dengan kategori masing-masing. Menang atau kalah adat pertandingan. Menang jadi bonus, kalah pun bonus juga, sebab satu Malaysia akan kenal blog anda.

Pastinya platform ini adalah terbaik untuk penjenamaan blog dan membuka jalan luas untuk pergi lebih ke depan dalam dunia blog Malaysia malah antarabangsa.

Syabas dan tahniah.



21 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. Eh macam ada salah satu blog gua tersenarai di situ.. Alhamdulillah

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... buat2 tak tahu la pulak .. bukan sapa yang top 3 akan dijemput hadir ke dengan tiket free? :P

      Delete
  2. Replies
    1. Blog sapakah itu Paly? Ishh tak abis2 nak letak backlink .. :P blog bro ni bukan leh bagi menang pun Paly .. heheheh..

      Delete
  3. terbaik! byk juga yg ambe undi, semuanya jadi top 3...hehe

    tahniah pada semua

    ReplyDelete
  4. Tahniah kpd mereka yg terbaik tu

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada top 3. alhamdulillah..byk yang saya undi semua berada dlm senarai.. ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah HH dan semua Finalis..nanti kena singgah satu-satu

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah.. tahniah kepada yang tersenarai.. tak sangka blog picisan acik ada kat situ

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang tersenarai Top 3.

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat mereka yang terpilih... semoga berjaya!

    ReplyDelete
  10. Assalammualikum...

    Tahniah kepada yang tersenarai moga sukses berblog ...

    mselim3

    pls: anda semua terbaik..

    ReplyDelete
  11. Blog sifu tak tersenarai???Musykil

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Tadi buka email dari akaun kerja. Patutle ada nama... haishla... lupa2...
    Tahniah buat yang berjaya. Tahniah juga buat sifu kerana berjaya menempah nama di situ.

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua....yang penting saham akhirat.

    ReplyDelete
  15. mmg semua terbaek top3..
    x sia2 vote.
    hehe.
    tahun depan nk coba nasib pulak.

    ReplyDelete
  16. Tahniah diucapkan pada yang berjaya ke finalist dan yang sudah berjaya merangkul pingat winner :D Salam Kenal - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.


Klik Sini
Previous Post Next Post

Advertisement

Bisnes Shopee

Advertisement


Mudah Kerja Dengan 176 Template COPYWRITING - The Story Selling! Ayat Padu Hanya Isi Tempat Kosong Sahaja!! KLIK SINI untuk DOWNLOAD

Tawaran Sertai Kelas Online SHOPEE. Free Ebook Diberikan.KLIK SINI. Guna Telegram.

Advertisement