Segmen HASRULHASSAN.COM Promosi Blog Baru

As-Salam. Siapa sini blogger baru? Mahu blog diperkenalkan tak? Kalau nak, boleh sertai segmen ini, segmen khusus untuk perkenal dan penyenaraian blog-blog baru kepada pengunjung blog ini yang kini sudah memberikan sebanyak hampir 4.5 juta hits ... dengan purata sebulan 150K hits. Tak nak? Tak nak tak apa .... tak paksa.

Tapi, ada tapinya, segmen yang dinamakan segmen HASRULHASSAN.COM Promosi Blog Baru ini hanya dibuka untuk blog-blog yang kurang daripada 500 follower (GFC) sahaja. Blog yang dah ramai pengikut tu, perlulah beri peluang kepada adik-adik mahupun kakak-kakak atau abang-abang yang promosikan blog.

Segmen HASRULHASSAN.COM Promosi Blog Baru

Melalui segmen ini, blog anda berpeluang dipromosikan dan diperkenalkan kepada lebih 4000 rakan blogger yang lain, tidak termasuk rakan blogger di group-group rakan blogger yang lain, yang hampir mencecah sehingga lebih daripada 25 ribu! Best kan?
Pengikut blog Panduan Blogger Blogspot Malaysia

Jadi macamana nak sertai segmen ini? Memandangkan anda dikategorikan sebagai blogger baru, maka syarat dia mudah diikuti.

Syarat Penyertaan Segmen

  • Buat satu entri dengan tajuk ini - HASRULHASSAN.COM Promosi Blog Baru
  • Kandungan entri - Ceritakan serba sedikit mengenai diri dan blog anda tidak lebih daripada 150 patah perkataan.
  • Masukkan banner yang disediakan di bawah ini dalam entri tersebut, dan terbitkan entri anda.
  • Dah siap entri, hantarkan url anda dalam borang yang disediakan di akhir entri ini.


Salin KOD HTML Berikut dan Masukkan Dalam Entri

  • Blog yang layak hanyalah blog baru yang punyai kurang daripada 500 pengikut (follower)
  • Anda perlu klik LIKE pada setiap LIKE yang masih biru di bawah ini.
  • Semua entri penyertaan mestilah dihantar sebelum atau pada 25 Mei 2013 menerusi borang yang disediakan di bawah. Hanya satu entri untuk satu blog untuk seorang blogger.
  • Semua blog yang menyertai segmen ini akan disenaraikan dalam satu entri, dan kemungkinan besar, mana-mana blog yang nampak menarik akan dipilih untuk diketengahkan dalam Blog Baru Pilihan 2013.

Anda Mungkin Nak Tahu:

Borang Hantar URL Entri Segmen



Selamat bersegmen.

*p.s: Kejayaan satu-satu segmen adalah bergantung penuh kepada anda dan bukan kepada penganjur. Ini cuma satu jalan yang diberikan kepada blog baru untuk diperkenalkan sesama sendiri.



Post a Comment

21 Comments

  1. jdi kayu ukur blog baru yg bleh join ni di kira melalui jmlah follower kurang 500 la yee.??
    hehe bleh join la ni!!

    ReplyDelete
  2. fairus mohamad noor23 May 2013 at 07:50

    menarik ni..bleh join nanti..

    ReplyDelete
  3. fairus mohamad noor23 May 2013 at 07:57

    menarik ni..in sha ALLAH nak join nanti..

    err..bro nk tanye ni..kod html tu macam mane nk masukkkan dlm entri.

    ReplyDelete
  4. nak join jugak....pun x dpt join huk3

    ReplyDelete
  5. Ya, follower biasa ...bukan Google+ Follower

    ReplyDelete
  6. Follower biasa tu .. ... Google Friends Connect.

    ReplyDelete
  7. Terbaik! (Y)

    Mesti join punya. Saya dah lama berblog pun tak sampai 500 follower. Alangkah sedihnya. Tapi, Alhamdulillah. Ada rezeki untuk join segmen ini.

    Layak kah ambe? Hehe ;)

    Nak promosi blog personal:
    --> http://danial-ar.blogspot.com/

    Saya doakan Tuan Hasrul Hassan kaya dan berjaya.

    ReplyDelete
  8. Saya dah buat yg terbaik. insya-Allah

    ReplyDelete
  9. Saya dah publish entri ini dan buat yang terbaik utk segmen ini supaya lebih ramai yang menyertai. Dah promosi secara besar-besaran....yehhhh....

    ReplyDelete
  10. Izzuddin Fauzi (Sukasedap.com)24 May 2013 at 22:24

    Sy pun blog baru... Nanti ada masa sy join :)

    ReplyDelete
  11. hanafi abdullah25 May 2013 at 02:05

    alamak masa sudah terlalu suntuk..nie.

    ReplyDelete
  12. yeah saya dah submit blog saya harap bro menerimanya

    ReplyDelete
  13. alaaaa..terlepas la

    ReplyDelete
  14. ala... dah terlepas... huhu...

    ReplyDelete
  15. sukmawati binti haron8 June 2013 at 15:49

    terlewat sudah akibat demam tak sihat ler ....

    ReplyDelete
  16. Post Editor > klik HTML di sebelah kanan penjuru atas post editor > paste code banner > klik teks semula dipenjuru atas kanan selepas masukkan code tersebut.

    ReplyDelete
  17. saya dah join..hehehe Thanks abg Hasrul kerana menghasilkan segment ini..terharu huhuhuhu

    ReplyDelete
  18. Saya kurang faham 500 GFC tu apa maksudnya.

    ReplyDelete