Komisen Bertalu Dari Jomniaga.com

Jutawan Homestay
Alhamdulillah, rezeki RM2. Walaupun nilainya kecil, tapi kalau komisen datang bertalu, tentu akan berikan satu jumlah yang besar ye tak? Ia tetap mengujakan walaupun nilainya tak seperti sesetengah rakan blogger yang berjaya capai beratus ringgit menerusi Jomniaga.

Bukti. Sekadar nak berikan anda bukti bahawa ada cara lain untuk anda buat duit dengan blog. Nah, lihat akaun email saya yang bertalu menerima pemberitahuan daripada Jomniaga mengenai komisen yang baru saya terima. Tak banyak, RM2 je pun ....

Komisen Bertalu Dari Jomniaga.com

Buka email dapat yang macam ni:
Lihat contoh saya berikan di atas, 36 kali dapat RM2 .... nah ... berapa? RM72 ... terus kalah income bertahun dalam akaun Nuffnang saya. Itu sebab saya kata ianya mudah. Bukan nak dabik dada ... nak kekwat ... pehal ye tak setakat RM72 ... tapi cukup jelas pada anda semua bahawa affiliate boleh menjana pendapatan untuk blog anda. Maka, mengapa perlu sisihkan diri dari kalangan blogger yang berjaya menjana pendapatan menerusi cara ini?

Anda untung kerana tatkala ini ada banyak peluang tersedia untuk anda menggunakan blog untuk dapat income sampingan. Taklah menjadi jutawan, tetapi setidaknya bolehlah nak bayar bil broadband ... ye tak?

Saya kongsikan perkara ini kerana saya tahu ramai blogger yang mahu blognya memberikan sedikit rasa lemak berkrim seperti apa yang saya dapat ini.

Saya harap lebih ramai blogger yang akan manfaatkan affiliate sebagai satu sumber menjana kewangan menerusi blog.

Nak tahu lebih mengenai affiliate, dan bagaimana ia boleh bantu anda menjana sehingga RM1000 sebulan? klik pautan ini - Jana RM1,000 Sebulan Dari Rumah Melalui Internet


Post a Comment

7 Comments

  1. pergh... 36 das daripada jomniaga.hebat HH

    ReplyDelete
  2. belum try lagi nie..mesti cuba...

    ReplyDelete
  3. I read this post completely about the resemblance of latest and earlier technologies, it's remarkable article.

    Feel free to visit my blog post click through the up coming website page

    ReplyDelete
  4. Abdul Halim Ismail18 May 2013 at 14:46

    Bro hasrul memang hebat la. sapa yang belum daftar tu, cepat-cepatlah daftar dan jalankan promosi. Peluang macam ni bukan selalu ada. Jangan kecewa kalau terlepas peluang nanti..

    ReplyDelete
  5. Wow! Menarik! Sikit2 lama2 jadi bukit..

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.