JomNiaga - Program Affiliate Jana Pendapatan Menerusi Blog

As-Salam. Affiliate adalah antara kaedah untuk sesebuah blog menjana pendapatan. Menerusi iklan berkaitan affiliate, anda mampu menjana pendapatan lumayan sekiranya teknik yang digunakan tepat dan membuatkan pengunjung blog mahu mendapatkan produk yang diiklankan menerusi program affiliate. Program affiliate membolehkan anda diberikan komisen bagi setiap jualan yang berjaya dibuat menerusi blog anda.

JomNiaga - Program Affiliate Jana Pendapatan Menerusi Blog

Antara program affiliate yang menarik yang ingin HH kongsikan kepada anda ialah program affiliate JomNiaga.com. Menerusi JomNiaga, anda diberikan pelbagai pilihan produk affiliate yang boleh anda promosikan di dalam blog anda menerusi sistem pengiklanan.


HH sangat sarankan terutama blogger baru untuk mengambil peluang menjana pendapatan menerusi blog menggunakan sistem yang ada dalam JomNiaga. Ia sebagai salah satu alternatif terbaik seandainya blog anda belum boleh membuka sewa tapak iklan kepada pengiklan. Oh ya, anda perlu baca entri ini untuk tahu masa bila blog anda boleh kemukakan ruang iklan untuk disewa.

Affiliate Cara Terpantas Dapat Komisen Tinggi

Ramai blogger yang berjaya mendapatkan pendapatan menerusi kaedah ini. Dan antara mereka berjaya menjana sehingga ratusan ringgit hanya kerana meletakkan iklan berbentuk affiliate di dalam blog mereka.


Menerusi JomNiaga, anda akan dapati ada banyak produk yang boleh anda pasarkan, iklankan dalam blog. Terpulang pada anda untuk meletakkan iklan jenis apa, produk apa. Cuma nak diingatkan, jangan sampai terlalu banyak sehingga mengganggu penampilan sebenar blog anda. Content is King ... kandungan blog masih perlu diutamakan.

Jika mahu mendaftar, klik pautan berikut: Daftar Percuma Affiliate JomNiaga.com


Ianya adalah percuma, anda tidak perlu membayar untuk menjadi ahli JomNiaga. Anda akan dibayar seandainya ada pengunjung yang membeli produk yang diiklan, yang menariknya ialah anda dibayar komisen sehingga 50% daripada harga produk tersebut.

Komisen akan dibayar terus ke dalam akaun bank anda melalui Bank Transfer. Best kan?

Ini bonus untuk blog anda. Dah letak iklan Nuffnang, Innity atau Advertlets, apakata anda letakkan pula iklan berbentuk affiliate ini.

Meh HH tunjukkan bukti daripada beberapa orang blogger yang berjaya mendapat komisen daripada JomNiaga.

Bukti Blogger Buat Duit Menerusi JomNiaga.com


Menarik bukan? Takkan mahu melihat kejayaan blogger lain? Apakata anda ambil peluang ini untuk daftar menjadi ahli JomNiaga.com dan buat duit dengan blog .... kan itu yang anda mahukan?

HH dah daftar dan sudah mula menjana pendapatan menerusinya. Klik Daftar Percuma JomNiaga untuk anda mulakan satu lagi cara bagi anda sebagai blogger menjana pendapatan menerusi blog tersayang anda.

Kredit Foto: Anastasyea.com dan RahsiaDuitFree



Post a Comment

10 Comments

  1. Ehemm .. JomNiaga adalah program affiliate ... dan bukan syarikat pengiklanan internet. Jadi program cpc dan cpm tidak ada. Kalau ada, hanya diberikan kepada blog-blog atau ahli yang layak sahaja .. di mana trafik blog agak tinggi.

    ReplyDelete
  2. Boleh tahu serba sedikit, apakah barang yang diniagakan? Kalau ada pasang iklan Nuffnang, dan join JomNiaga ni, hilang tak glitterati status Nuffnang?

    ReplyDelete
  3. Kebanyakkan adalah produk digital. Tak hilang sebab dua-dua berbeza dari segi fungsi pengiklanan.

    ReplyDelete
  4. wah menarik juga jomniaga ni, boleh cuba mana tau ada rezeki dapat duit melalui affiliate pula..thx utk info ni yer :)

    ReplyDelete
  5. Fahmi mohd razari22 April 2013 at 11:34

    Baru nak tanya tapi dah terjawab

    ReplyDelete
  6. saya x faham mcm mana trick utnuk affiliate , susah dapat orng beli.. huhuuh... buat masa sekarang pakai komli je dulu :)

    ReplyDelete
  7. ooo... dia ada decrease revenue mcm clickbank tak?

    ReplyDelete
  8. wah..betul ke ni...mcm nak try jugak la...thanks sharing

    ReplyDelete
  9. dah daftar tp lupa password n lupa nk letak kat dlm blog. hehe...

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com