As-Salam. Tentu seronok bila blog dapat promosi dan hebahan di dalam majalah kan? Apatah lagi andai berada di dalam majalah yang ramai dok baca seperti majalah Remaja. Untung blogger kategori remaja ni, dapat pendedahan dan promosi percuma secara meluas. Uhhh blog HH? Tak boleh masuk ... sebab dah terover remaja dah.

Kali ini HH mahu kongsi 3 buah blog bertuah yang telah berjaya menempatkan diri dalam blog pilihan majalah Remaja bagi keluaran 15 Februari 2013, yang menampilkan gambar pelakon cun cantik Anzalna Nasir dengan bibir menggoda .... perghhh ...


Blog-blog yang telah terpilih di dalam keluaran Remaja slot Blogspot adalah blog-blog yang punyai daya tarikan tersendiri. Yelah, kalau tidak mengapa pihak editorial memilih 3 blog remaja tersebut? HH pasti ia juga akan menarik perhatian anda juga.

Blog mana menjadi pilihan majalah Remaja 15 Februari 2013 yang menampilkan Anzalna Nasir ini?

Blog Pilihan Majalah Remaja Anzalna Nasir



Seronok? Tentu blogger-blogger ini seronok sebab blog mereka telah diberikan review percuma. Siap ada markah lagi tu. Fuh .... menarik ..memang menarik. HH dah terjah dah ... jadi apa kata anda yang punyai masa dan kelapangan singgah dan tegur sapa blogger tersebut.

Sambil-sambil tu kasik ucap tahniah la ... tinggalkan jejak ... tak gitu? Hanya klik pada header blog yang HH tempek kat bawah ni. Tahniah tahniah tahniah buat ketiga blogger ini.



p.s: Nak dapatkan Jersi Selangor 2013 Original tak? Dapatkan Jersi Selangor 2013 Yang Original Di Sini Sekarang! KLIK SINI

4 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Terbaru Lebih lama