As-Salam. Tak sangka la pulak .... HH terjumpa blog ini yang dikatakan baru sahaja dibuat oleh pelakon cantik jelita Nora Danish. Samada ia sebuah blog yang benar dipunyai oleh Nora Danish atau sebaliknya, hanya anda yang ada jawapannya.

Foto Cun Bertudung Nora Danish dan Kakak


Blog Nora Danish ini baru sahaja dibuat, dan itulah pengakuan pemilik blog yang dinamakan Nora Danish Dlover ini - Nora Danish Hanif.

Ramai juga kalangan rakan blogger yang pernah singgah ke blog ini termasuklah Lyssa Faizureen, Cik Tomato, Pena Biru dan beberapa lagi. Masing-masing teruja bila dapat tahu bahawa Nora Danish dah ada blog yang baru je dibuat sekitar bulan April 2012.

Blog Nora Danish


© hasrulhassan.com


Tak banyak cerita yang dipaparkan di dalam blog ini, tetapi dah ada buat giveaway tu ... aha .... dan mungkin tak percaya si Nora Danish mohon bantuan rakan blogger untuk buat dia pandai berblog.


Komen Anda

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya
Borong dari Jepun