As-Salam. Ramai rakan blogger yang masuk kontes SEO iPhone 5 Gadget Impian dah dapat banyak G+ ... malah ramai yang dah dapat lebih daripada 100 ... blog HH ... cungap nak dapat 50 pun tak lepas lagi. Masa pun dah suntuk .... jauh sangat ketinggalan. Memang nampak gayanya tinggal impian sahajalah kot.

Nak beli ikut duit iklan, tak sapa pun sudi nak pasang iklan. Jadi income menerusi iklan blog memang tak ada nak diharapkan la. Nak beli ikut Nuffnang ... hahahhaa.... gelak je tgk baki dalam akaun. Apakan daya .... bukan rezeki la kot. Mungkin nanti untuk iPhone 6 lak ...

Memang parah nak menabung untuk dapatkan iPhone 5 ni, yelah ... bukan ada kerja tetap, hanya mengharapkan projek konsultansi yang sesekali menjenguk. Time cuti sekolah ni .. hmm memang tak jalan la sebab projek kajian memang tak boleh buat semasa cuti sekolah.

Ada ingat HH duit kepok2 kot ... tapi nyata jelas ...HH sengkek, blog ada tapi tak jana apa-apa yang lumayan. Hmm .. semakin kuatlah alasan si isteri untuk suruh HH berenti berblog .... 




2 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. xperlu berhenti blog...blog HH dah outstanding

    ReplyDelete
  2. tomato gurl a.k.a cik tomDecember 19, 2012 at 7:26 PM

    jgn cepat give up ye..blh cuba byk teknik nk dpt byk g+..rs blog titan pnh share tips..tgk ranking alexa blog HH bagus..maybe HH blh amik inisiatif promosi pengiklanan blog..skadar cdgn ciktom..btw dh klik g+ entri iphone tue..good luck ye!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**



Sebelumnya Seterusnya