As-Salam. Kelantan tak sepatutnya menang 3-2 ... sepatutnya Kelantan boleh menang lebih banyak gol memandangkan pengalaman pasukan Kelantan melebihi pasukan Angkatan Tentera Malaysia. Tetapi, tidak dinafikan, kemenangan tetap kemenangan, kejuaraan tetap milik Kelantan, hatta hanya satu gol yang membezakannya.

Namun, HH berpendapat, perlawanan akhir Piala Malaysia antara Kelantan dengan ATM berbaloi untuk ditonton, memang tidak mengecewakan. Tahniah buat kedua pasukan kerana memberikan persembahan yang diharapkan untuk peminat sukan bolasepak Malaysia secara keseluruhan.

Jumlah gol yang banyak memang seronok, menampakkan ketajaman penyerang-penyerang pasukan bolasepak Malaysia. Sengit, itulah yang boleh HH katakan.

Tahniah buat pasukan Kelantan yang berjaya menggondol kejuaraan ketiga buat musim ini. Hebat.

Dan tahniah juga kepada ATM kerana memberikan tentangan menarik sepanjang perlawanan akhir ini, dan berharap musim hadapan akan makin mantap kerana sudah berada di barisan pasukan-pasukan hebat dalam Liga Malaysia.


*p.s: Menunggu reaksi dari pembaca blog ini ... hmmm ..... apa kata anda?

16 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. Respect ATM the real warrior!

    ReplyDelete
  2. ATM>>Amukan Tak Jadi...haha..TRW the best..

    ReplyDelete
  3. idup kelatey....gomo kelatey gomo....http://www.maitengok.com/artikel/kesihatan/mendalami-khasiat-collagen/

    ReplyDelete
  4. yeayyyy kelate menang :-)
    orang kelate kata.biarlah orang nak kata apa..asalkan kemenangan milik kita..kih3
    gomo kelate gomo:)

    ReplyDelete
  5. haha , jiran sebelah rumah mad tengok bola malam tadi macam orang nak bergaduh ! haha ,
    gomo kelate gomo

    ReplyDelete
  6. berdebar-debar tengok siapalah yg akan jadi juara tadi ni.. huhu, they deserved tu win it.. tahniah utk rakyat kelantan..
    ~saya tak sokong dua-dua team pun hehe

    ReplyDelete
  7. luar biasa tajuk bro hahahah.
    apa2 pun tahniah utk kedua2 pasukan..

    ReplyDelete
  8. Tahnia TRW, pasukan terbaik di Malaysia menjadi juara trible.

    ReplyDelete
  9. Amir Aiman AkashahOctober 25, 2012 at 1:28 AM

    the red warrior+atm warrior=tan sri anuar musa....2 2 dia yg punya. MANTAP!

    ReplyDelete
  10. haha...dua 2 team hebat.game terbaek malam nih.TRW TERBAEK!

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**



Sebelumnya Seterusnya
Rahsia Penginapan Harga Murah di Hotel

Lubuk Bundle