As-Salam.
Kalau laptop dah rosak, nak pegi repair ... udah sama harga macam nak beli baru, apa kata imaginatifkan diri dan guna semula laptop anda yang dah rosak tu untuk kegunaan lain. Ada banyak guna sebenarnya bagi laptop berharga ribuan ringgit tu.

Yelah, dari jadi tukun je ....baik cuba jadikan ia satu benda berguna untuk tujuan lain. Hmm contohnya macam ni .... haaa ...inilah namanya 'guna semula'....hehehee


Jadikan ia sebagai tempat pembakar BBQ ... cantik dan menarik kan ... hahahaha... adehhh ... lalalala..... ada yang sanggup ke wat macam nih?

7 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. alamak!! OMG..tak sanggup den

    ReplyDelete
  2. Ok jugak dr biar laptop mcm tuh jer!!
    kreatip!!! :)

    ReplyDelete
  3. salam bro

    Jika seorang 2 tahap gila imaginasi memang tidak dapat di:nafikan.

    jom singgah:
    http://pemudattbc.blogspot.com/2012/04/kawan-mula-kawan-lepas-itu-lawan.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Bisnes Tudung Online
Sebelumnya Seterusnya
Borong dari Jepun