As-Salam.
Cantik tak? Hmm kalau sesapa yang selalu ikut blog HH, tentu kenal dengan blogger bernama Lynda Roslan. Ya.... seorang blogger dan juga bakal menjadi seorang selebriti nanti. Lynda Roslan merupakan antara bintang baru dalam MIG Pictures.

Sebelum ini, Lynda Roslan banyak hiasi isi kandungan majalah terutama Dara.com. Dan baru-baru ini, kelibat Lynda Roslan ternampak di Arena All Stars untuk ABPBH2011. 

HH tak tahu bakat lakonannya sehebat mana, tetapi menjadi seorang pelakon yang bermula dengan memakai tudung merupakan satu cabaran buat dirinya. Agak terkejut gak, blognya kurang sambutan .... huhuhuhu.... sangkal dakwaan bahawa blogger cantik akan ada ramai followers ...huhuhuhu... ehemmm.....

Linda Roslan masih lagi menuntut (kalau tak silap) dalam bidang senibina di UiTM Shah Alam dan merupakan bekas pelajar UiTM Seri Iskandar. Dilahirkan pada 21 Januari 1988.

Kalau nak tahu, si Lynda Roslan ni baik dengan rakan blogger bernama Hairiecerulean (klik). Nak singgah blog Lynda Roslan? 

Foto Lynda Roslan Yang Cantik




Singgah blog Lynda Roslan di sini: Blog LyndaRoslan

Kredit Foto: Fanpage Baru Lynda Roslan

17 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. cantiknya LR ...tp blognya mcm jarang update ja...
    pssttt...suka tgk fatin liyana..rajin betul update,follower plak usah cakap la...

    ReplyDelete
  2. eh tetiba ada nama saya hehe ... now kitorg dh abes study dh ..tinggl konvo je bulan 5 ni .. lynda ni memg jarang update blog, busy ngan study & skrg busy ngan kerjaya bru beliau hehe ..thanks HH >_<

    ReplyDelete
  3. @HasrulHassan [HH]

    digosipkn? haha ngan sape?

    ReplyDelete
  4. haha ..saya rakan sekelas jerr..die dh ade pakwe dh ... haha

    ReplyDelete
  5. wah x bagi tau pun si hairi ni hehehe

    ReplyDelete
  6. @Phat

    laaa kne bgtaw ke phat? ehhehe

    ReplyDelete
  7. wow,,memg cantik dan ayu,,lehla jadi artis gitu,,

    ReplyDelete
  8. same kampus lah.UITM Sri Iskandar..

    ReplyDelete
  9. cantik giler.

    ReplyDelete
  10. Hmm dia memang cantik dan ramah lak tu ... :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum hh...cantiknya suka tengok..;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**



Sebelumnya Seterusnya