Blog Selebriti | Lynda Roslan | Blogger Dan Pelakon Baru MIG Pictures

Klik sini untuk TIPS TEMUDUGA

As-Salam.
Cantik tak? Hmm kalau sesapa yang selalu ikut blog HH, tentu kenal dengan blogger bernama Lynda Roslan. Ya.... seorang blogger dan juga bakal menjadi seorang selebriti nanti. Lynda Roslan merupakan antara bintang baru dalam MIG Pictures.

Sebelum ini, Lynda Roslan banyak hiasi isi kandungan majalah terutama Dara.com. Dan baru-baru ini, kelibat Lynda Roslan ternampak di Arena All Stars untuk ABPBH2011. 

HH tak tahu bakat lakonannya sehebat mana, tetapi menjadi seorang pelakon yang bermula dengan memakai tudung merupakan satu cabaran buat dirinya. Agak terkejut gak, blognya kurang sambutan .... huhuhuhu.... sangkal dakwaan bahawa blogger cantik akan ada ramai followers ...huhuhuhu... ehemmm.....

Linda Roslan masih lagi menuntut (kalau tak silap) dalam bidang senibina di UiTM Shah Alam dan merupakan bekas pelajar UiTM Seri Iskandar. Dilahirkan pada 21 Januari 1988.

Kalau nak tahu, si Lynda Roslan ni baik dengan rakan blogger bernama Hairiecerulean (klik). Nak singgah blog Lynda Roslan? 

Foto Lynda Roslan Yang Cantik




Singgah blog Lynda Roslan di sini: Blog LyndaRoslan

Kredit Foto: Fanpage Baru Lynda Roslan

Post a Comment

17 Comments

  1. cantiknya LR ...tp blognya mcm jarang update ja...
    pssttt...suka tgk fatin liyana..rajin betul update,follower plak usah cakap la...

    ReplyDelete
  2. eh tetiba ada nama saya hehe ... now kitorg dh abes study dh ..tinggl konvo je bulan 5 ni .. lynda ni memg jarang update blog, busy ngan study & skrg busy ngan kerjaya bru beliau hehe ..thanks HH >_<

    ReplyDelete
  3. haha ..saya rakan sekelas jerr..die dh ade pakwe dh ... haha

    ReplyDelete
  4. Subhanallah,mang cantikkk :D

    ReplyDelete
  5. wah x bagi tau pun si hairi ni hehehe

    ReplyDelete
  6. wow,,memg cantik dan ayu,,lehla jadi artis gitu,,

    ReplyDelete
  7. same kampus lah.UITM Sri Iskandar..

    ReplyDelete
  8. hanisah hasbullah13 January 2013 at 03:33

    cantik giler.

    ReplyDelete
  9. Hmm dia memang cantik dan ramah lak tu ... :)

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum hh...cantiknya suka tengok..;)

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.