Bila Blogger Masuk Majalah (1) - Eqbal Zack

As-Salam.
Sebelum ini saya pernah buat entri bagaimana blogger kini semakin glamour, semakin dikenali di dunia nyata. Dari blog, mereka diberikan peluang lain untuk menyerlahkan potensi diri. Ramai sebenarnya blogger yang dah kerap keluar majalah. 

Dalam www.hasrulhassan.com; saya akan menyelidik, dan mencari blogger-blogger yang pernah tampil dalam majalah .... siapakah mereka ini? 

Jangan lupa untuk singgah sini lagi, www.hasrulhassan.com untuk melihat siapa mereka.

Bila Blogger Masuk Majalah - Eqbal Zack



Eqbalzack merupakan seorang blogger yang penuh dengan ilmu. Secara peribadi, saya tidak mengenal, tetapi dah beberapa kali saya menerima kunjungan darinya, sebagai salah seorang pemenang contest dan giveaway yang dianjurkan. Eqbalzack pernah tampil dalam Kosmo! dan juga majalah Appartmen

Untuk kenal lebih lanjut mengenai blogger ini, silalah singgah ke blog: Blog Eqbal Zack

Kredit gambar: Eqbalzack

Bisnes Kambing

Post a Comment

7 Comments

  1. oh dasyat dia :)selalu juga jd silent reader kat sana

    ReplyDelete
  2. salam tuan,
    saya tak pasti komen saya yang mula2 lepas masuk atau tidak sebab internet slow semalam.
    saya ucapkan terima kasih atas entry ni. menarik segmen tuan kali ni. rasanya ramai blogger dah semakin menyerlah skrg ni.

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  3. salam....
    bestnyer dapat masuk majalah macam blogger pujaan ramai -eqbalzack-, puanbee dan of course blogger HH. saya pun ada masuk majalah Pa&Ma Jun 2011...he3 saja nak enterframe

    http://alamslegacy.blogspot.com/2011/05/alams-family-in-pa-jun-2011.html

    ReplyDelete
  4. he is one of the best blogger in Malaysia..

    ReplyDelete
  5. blogger skrg dah jadi sebagai kerjaya.....:) bagus2..

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com