Salam.
Bila sebut berbuka puasa, tentu yang muncul di kotak fikiran ialah makanan yang menyelerakan dan sedap2 belaka. Dan saya tengok ramai buat posting makanan yang memang perghh tak tahannnn anak saya melihatnya ..... tapi bagaimana dengan makanan-makanan ini pula ...

Awas ehh ..paparan yang selanjutnya mungkin tak kena dengan tekak anda. Jangan tengok jika takut nanti terbatal puasa sebab muntah tak pasal2 ...

Apapun, makanan-makanan pelik ini mungkin tak ada di negara kita, namun seandainya anda tiada pilihan lain untuk berbuka puasa (yang tak mungkin berlaku), adakah anda sanggup makan makanan-makanan ini?

Mee Goreng Semut Hitam



Kepala Itik Panggang
Ulat Sutera Goreng Rangup

Kuda Laut Panggang
Tikus Rebus
Foto: FunFun Blog

5 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. eeeee..gambar atas tu ok lagi..mai tang tikus rebus...uweekk~ ;(

    BalasPadam
  2. eeeewww...memang meloyakan...sapa makan nasi semut tu memang jadi bodoh abih la pastu...

    Entri Menarik Di Sini:
    1)Download Fast Five BDRip English Hardsub MKV
    2)Octove.com Social Network Pertama Di Malaysia Bagi Hadiah Iphone 4
    3)Boboi Boy Download

    BalasPadam
  3. tanak tanakkk apekahh sume inihhh haha

    http://yanadimple.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. eerrrkkk!! tak rela...

    drp makan menu ni, kalo dah xde pilihan sgt, saya rela teguk air kosong jer...

    BalasPadam
  5. memang terasa loya...nasib baik bukan bulan puasa.

    BalasPadam

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Terbaru Lebih lama