As-Salam.
Mungkin ada yang tahu, dan mungkin ada yang tak tahu ... tetapi ini merupakan satu perkara menarik yang ingin saya kongsikan kepada anda. Satu lagi platform untuk anda peroleh pendapatan dari Nuffnang, bukan saja buat anda ... tetapi juga buat PEMBACA di blog anda, tidak kira samada mereka mendaftar atau tidak dengan syarikat pengiklanan maya Nuffnang ini.

Menarik bukan? Yelah, kini anda bukan sahaja merasai pendapatan menerusi blog dari iklan terus, tetapi anda juga memberikan pembaca blog anda untuk sama-sama menikmati pendapatan dari blog anda!

Saya fikir ini adalah revolusi pengiklanan maya yang amat baik buat bloggers. Mana tidaknya, anda tak makan sorang2 dah ... anda kini berkongsi apa yang anda bakal dapat dengan pembaca setia blog anda. Jadi, buat mereka yang tak mahu lepaskan peluang ini, daftarkan diri dengan Nuffnang dengan klik banner yang ada di blog ini, dan andai ingin mahu lebih apa yang Nuffnang berikan, jangan lupa untuk sertai Churp-churp juga untuk lebih kelebihan ....

Grapevine - Satu revolusi pengiklanan, bukan sahaja anda dapat ganjaran dari blog anda, malah anda memberikan ganjaran kepada pembaca blog anda, untuk lebih info, sila baca infografik yang disediakan ini:


Klik Infografik Untuk Paparan Lebih Besar!

Baca di sini juga: Grapevine by Nuffnang

8 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

  1. dilaz dah join lama
    cantik rumah baru berwarna

    BalasPadam
  2. nak cuba tapi FB je ler..twitter takde pun...

    BalasPadam
  3. menurut apa yang saya baca di beberapa blog mengenai grapevine ni, bkn selalu blh dapat grapevine appear kt blog kita. bila tengok mereka bandingkan pendapatan dari grapevine dan nuffnang, lagi laju dapat income melalui grapevine ni.

    BalasPadam
  4. belog berwajah baru :)

    BalasPadam
  5. nuffnang dah join..churp2 lum lagi...buat2 x jadi2..tu yang fedap..

    BalasPadam
  6. nak tanye la..kita kena click kat iklan tu or kena tunggu yg 4 ikon tu kuar...sebab maria cuba click kat iklan tu tapi takde lak kuar 4 ikon tu...boleh tolong ajarkan..saya budak baru belajar..terima kasih kalau sudi tolong tunjukkan...

    BalasPadam
  7. @MARIA Hanya bila ada 4 ikon tu je.

    BalasPadam

Catat Komen

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komenlah dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

**Jika anda menggunakan Google Crome, tetapi tidak boleh meninggalkan komen, anda kena ENABLE THIRD PARTY COOKIES pada setting Privacy and Security Crome anda.**

Dropship USD
Terbaru Lebih lama
Rahsia Shopee