Kata Cinta Menerusi SMS - Love is all around. Wahhh berbunga cinta hari ni? Hmmm aiseh .. tersenyum2 simpul nampaknya. Senyuman pun makin berseri2 ehh sejak bercinta ni? Gitulah bila dah mula bercinta, apatah lagi jika ia pertama kali dalam hidup. Semuanya indah belaka.

Kalau dulu, cinta diucap dengan pantun dan puisi. Ada juga bergurindam dan bersyair. Kemudian ... cinta diucapkan menerusi lagu. Mendayu2 gitu. Kata orang tangkap leleh. Dan sezaman juga cinta berantaian menerusi surat dan poskad. Semakin dunia makin maju, cinta diucap dengan kaedah termaju .. lebih pantas dan ekonomi ... menerusi email .. dengan hiasan berbunga-bunga dan email yang penuh karektor.
Kata Cinta Menerusi SMS
Tup tap .. muncul sms. Dan menjadi luahan cinta terpantas dan segera dibalas. Wahhh ... makin ekspress cinta sekarang. Belum sempat menulis .. dah sampai satu lagi sms .. dan lagi .. dan lagi... menyatakan rindu dendam, kasih mendalam.

Kata-Kata Cinta Menerusi SMS

Moh kita layan beberapa SMS Cinta ini, ada yang berjenaka ... ada yang bernada puitis.
  1. Without Your SMS Days Are Like.. : "Moanday" "Tearsday" "Wasteday" "Thirstday" "Frightday" "Shatterday" & "Sadday" So SMS Me Everyday.....!!!
  2. Whenever I miss U, I wont look 4 u in my dreams or try 2 hear ur voice in ur msgs. I'll jus put my right hand across my chest n feel U!
  3. Press down if you miss me...So U Miss Me...Ok You Can Stop...Still Pressing...Well, I miss you too
  4. There are 6 Billlion peoples in the world but i don know why i keep on missing *U* maybe becoz 5,999999999 Cant Replace a Single *U*
  5. Last night i wanted to send u a msg, but all i could write was: "noh ss!w !". it didn't make much sense until i read it upside down...
  6. Delete Message? No, no Wait! B'coz......... I wana say somethng thats only 4 you I Miss You
  7. A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T V W X Y Z have I missed something? yes.. i missed "U
  8. If U found urself in a dark room... Red Walls surround u... & blood comes from everywhere.. STOP! don't panic! Guess where r u..??! Ur in my HEART!!!
  9. Ingin ku kirim BUNGA,Bungakan layu, Ingin ku kirim SENYUM, takut tak di balas, Ingin ku kirim HADIAH, poket ku kemarau, Ingin ku kirim SENYUM, takut tak di balas, Jadi ku kirim DOA, agar dikau BAHAGIA SELALU...
  10. Good Time, Bad Time, Day Time, Night Time, Work Time, Off Time, Happy Time, Sad Time, Sleep Time, In the Mean Time... I MISS YOU all the Time.
  11. R: is for red. RED: is for blood BLOOD: is for heart HEART: is for love LOVE: is for you YOU: is for me ME: is for you. :: I MISS YOU ::
  12. Am simple BYE make us cry, A simple JOKE make us laugh, simple CARE make us fall in love. I hope my simple SMS make you think of me. I miss you.
  13. THIS LOVE IS LOVE THE LOVE BEST LOVE WAY LOVE 2 LOVE SAY LOVE 2 LOVE U LOVE THAT LOVE I LOVE MISS LOVE U LOVE read it again without word "LOVE"
Sumber SMS: Forum EHOZA

2 Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

  1. n0 8 tu.. boleh cair wo kalu husband bagi :)

    BalasPadam
  2. hehe best, tapi make sure awek ke bini tu faham bahasa inggeris...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Komen adalah tanggungjawab anda. Tertakluk pada Akta 588 SKMM. Untuk pengiklanan, boleh email ke editor@hasrulhassan.com.

Terbaru Lebih lama

Advertisement

Advertisement





CAPAI IMPIAN ANDA JADI KAYA BERJAYA!!

Impian Nak Jadi Founder Produk Jenama Sendiri? Nak Tahu Senarai Kilang yang Sediakan Produk OEM? Nak Belajar Tips Pasarkan Produk Sendiri? Segalanya Tersedia untuk Anda!! - Nak Tahu? Klik Sini Sekarang!!


Advertisement