Senarai Lebih 200 Produk Laku Keras PERCUMA dengan Panduan Shopee

AI Trade
Anda nak berniaga secara online tak? Apakata anda ambil peluang terbaik dengan buka sebuah kedai online anda sendiri di platform Shopee sekarang. Ianya percuma. Dan nak setup kedai online di Shopee tidaklah sesusah mana.

Pun begitu, kalau rasa sukar, boleh sahaja gunakan panduan untuk berniaga di Shopee yang banyak boleh didapati secara online. Salah satunya ialah Panduan Part Time Shopee, yang tunjukkan cara dari A sampai Z, sehinggalah cara nak promosi dan melariskan produk.

Senarai Lebih 200 Produk Untuk Kedai Online Shopee Pertama Anda

Ramai usahawan kecil-kecil, kerja dari rumah yang sudahpun ambil kesempatan dengan berniaga online di Shopee ni. Malah, ramai di antaranya tu melakukan dropship, dan menjualnya menerusi Shopee.

Kalau anda tak tahu, berniaga dropship ini paling best ialah dengan cara yang betul, anda tidak perlu keluarkan apa-apa modal pun untuk mula berniaga. Kalau ada pun, minima yang diperlukan adalah kurang daripada RM1000.

[Dah Baca?] Borong Produk dari China, Jual di Shopee Untung Besar

Malah, jika anda tahu senarai produk laku keras di Shopee, modal mula anda berniaga di Shopee boleh menjadi cuma RM500 sahaja. Untungnya pula boleh capai sehingga 4-5 angka dalam sebulan!

Tapi itulah, dalam bab berbisnes online ni, kena tahu dan praktik ilmu pemasaran online. Mesti nak ada ilmu. Kalau tak ada ilmu, agak susah juga nak berniaga di Shopee ni.

Kerana apa?

Sebab di Shopee memang banyak saingan. Jadi, kena pastikan produk yang kita nak jual itu ada permintaan dan menjadi perhatian pelanggan Shopee sedia ada.
Tips - Kena buat listing banyak di Shopee supaya kedai online anda menyerlah
Shopee sudah ada pengikutnya sendiri. Ramai dah yang beralih untuk bershopping online menerusi Shopee. Shopee pun tak kurang juga melakukan promosi sana sini. Jadi, peluang sangat cerah untuk mendapat pelanggan dan buat untung dengan jual produk seperti produk dropship.

Percuma Senarai 200 Produk Untuk Bulk-Listing di Shopee

Panduan cara nak berniaga dan untung besar di Shopee
Kalau anda nak tahu, dalam Panduan Part Time Shopee, anda boleh dapat lebih 200 senarai produk laku keras yang boleh memberikan anda keuntungan yang besar, dan mudah untuk dijual.

Senarai 200 produk itu diberikan secara percuma menerusi tempahan Panduan Part Time Shopee.

Senarai itu pula di dalam bentuk fail excel yang akan memudahkan anda untuk upload ke senarai produk dijual di kedai online Shopee milik anda.

Menarik tak?

Dalam platform Shopee, memang ada tools khas yang disediakan yang membolehkan anda untuk upload listing produk dalam bentuk fail excel ini. Jadi, dengan adanya senarai lebih 200 produk yang diberikan percuma dalam panduan tersebut, maka mudahlah kerja anda untuk mula berniaga di Shopee.

Malah, dalam panduan itu nanti akan ditunjukkan cara bagaimana nak melakukannya.

Jadi tak perlu risau.

Buat Guna Dropship Sahaja

Paling best juga, panduan tersebut akan tunjukkan cara bagaimana anda hanya buat dropship sahaja daripada senarai lebih 200 produk tersebut tanpa perlu keluar rumah untuk pergi pos produk di Poslaju!
Senarai lebih 200 produk laris dijual di Shopee

Antara produk yang tersenarai dalam 200 produk laku keras untuk dijual di Shopee adalah:
  1. Beg tangan wanita
  2. Kasut wanita
  3. Jam tangan
  4. Aksesori tudung
  5. Aksesori telefon
  6. Permainan kanak-kanak
  7. Backpack
  8. Sling bag untuk wanita
  9. Long dress
  10. Smart Watch
  11. Kasut kanak-kanak
  12. Dompet lelaki
  13. Skuter elektrik
  14. T-shirt
  15. Jaket
  16. Dan banyak lagi ...
Jika nak tahu lebih banyak, anda boleh terus mendapatkannya dalam bentuk fail excel menerusi tempahan Panduan Part-Time Shopee.

Ia sangat bagus untuk mereka yang baru nak mula berniaga online ni.

Jangan risau pasal promosi.
Tips - Bila ada banyak listing produk, kedai online nampak punyai kredibiliti di Shopee
Kalau anda nak tahu, dalam platform Shopee ada tools boost sale. Ianya adalah antara tools percuma untuk bantu peniaga di Shopee melariskan jualan. Shopee akan bantu anda dalam promosi. Jadi, free marketing dah ada. Anda tidak perlu keluarkan kos sendiri untuk promosi.

Tak syok lagi?

Dengan adanya lebih 200 senarai produk dalam kedai online Shopee anda, dibantu dengan promosi percuma Shopee, tidak mustahil anda akan mendapat jualan pertama pada hari pertama anda buka akaun untuk berniaga di Shopee ini.
Tips - Letakkan produk popular dan terlaris di Shopee sebagai produk-produk pertama anda. Nak tahu produk popular, hanya klik popular item di laman web Shopee.
Berniaga di Shopee ini best sebab ia ada banyak kelebihan. Selain ianya platform percuma, promosi pemasaran percuma, ia juga sesuai untuk semua golongan. Anda nak buat sepenuh masa boleh, nak buat part time pun tak ada masalah.

Kalau anda berniaga di Facebook atau Instagram, anda kena layan PM atau direct message dari pelanggan, tetapi dengan Shopee .. sistem yang ada akan uruskan semua.

Apa yang perlu dan penting anda lakukan ialah update mengenai senarai produk yang anda jual, iaitu:
  • Dari segi harga
  • Harga tawaran diberikan
  • Jumlah stok yang ada
  • Kos penghantaran yang dikenakan
  • Tempoh penghantaran produk

Dan beberapa perkara lagi. Nak tahu lebih .. anda wajar baca Panduan Part-Time Shopee.

Anda dapatkan panduan ini, anda akan diberikan bonus percuma senarai lebih 200 produk laku keras untuk dijual di Shopee. Ini peluang anda untuk mula berniaga online.
Tips - Buat dua akaun percuma kedai online anda di Shopee. Ada dua kedai, dengan setiap tu dah ada 200 produk, ini bermakna anda ada sehingga 400 produk listing di Shopee
Berniaga di Shopee memberikan anda banyak kelebihan, selain ianya adalah percuma, anda juga:
  • Tak perlu fikir untuk membuat website perniagaan.
  • Tak perlu fikir tentang modal besar untuk mula berniaga jika gunakan dropship.
  • Tak perlu fikir berat sangat pasal marketing.
  • Tak perlu nak layan karenah pelanggan yang suka bertanya tetapi tidak membeli.

Dan bila dah ada listing percuma lebih 200 produk, maka tak perlu pening nak cari produk apa yang nak dijual di Shopee ...

Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

3 Comments

  1. mmg boleh buat duit kalau meniaga kat shopee sbb sha kalau nak beli apa pun katnshopee je. takbeli dah kat ig ke fb ke hahaha

    ReplyDelete
  2. Betul sangat, saya sendiri pun meniaga dalam shoppee hanya tumpu satu barang aje, tapi alhamdulilah, seminggu mesti ada masuk akaun ...
    Saya sendiri pun rajin menyoping hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm nanti nak tolong blogger yang ada kedai online di Shopee lah ...

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.