Photobook MYCYBERSALE - Potongan Hingga 90%

Promosi Photobook menarik, diskaun sehingga 90% dalam kempen MyCybersale. Wahh ini sudah bagus ni .. Pasti isteri saya akan borong sakan untuk buat album gambar Photobook. Memang banyak gambar kami sekeluarga yang belum di-photobook-kan.

Kalau anda ada banyak gambar yang masih tersimpan dalam smartphone, inilah masanya untuk buat tempahan photobook sempena MyCybersale ini. Diskaun sehingga 90% bukan senang nak dapat, apatah lagi bila anda boleh buat album gambar dari serendah RM4.90 sahaja!!

Photobook #MYCYBERSALE Promotion

Photobook #MYCYBERSALE Promotion - Up to 90% Off
Promosi kempen Photobook MyCybersale berlangsung dari 3 hingga 7 September 2018. Inilah masa untuk anda buat tempahan bagi hasilkan sebuah album gambar yang cantik dengan Photobook.

Buat je tempahan hari ini, dan hasilkan album Photobook anda kemudian.

Yang penting anda perlu dapatkan harga diskaun yang diberikan sehingga 90% tu.

Jangan risau pasal nak buat album ni. Ianya mudah malah ada fungsi automatik yang akan susunkan semua gambar yang anda upload ke Photobook (kalau susah sangat nak susun gambar).

Buat apa peram gambar yang anda ambil dalam phone kalau dah ada Photobook yang memudahkan anda untuk cipta sebuah album gambar yang cantik dan menarik. Silap haribulan, gambar yang dah diambil dengan penuh gaya comel anda mungkin akan terpadam dan tak dapat dilihat lagi.

Dengan adanya Photobook, bolehlah gambar-gambar tersebut dicetak dan disimpan samada dalam hard cover atau soft cover Photobook. Anak-anak, adik-beradik, sanak-saudara atau kawan-kawan akan mudah nak lihat gambar kenangan anda. Tak perlu susah payah nak passing smartphone setiap kali nak tengok gambar-gambar kenangan anda.

Cuba tengok hasil Photobook yang dibuat oleh isteri saya yang tak berapa nak celik sangat pasal IT ni .. hehe .. aha, noob pun boleh buat la - Photobook Memancing di Chalet Amir

Tengok gak hadiah harijadi daripada isteri saya, gunakan Photobook je - Hadiah Harijadi Istimewa Dari Isteri

Harga Menarik Photobook #MYCYBERSALE

Cetak je album gambar dalam material terbaik serendah RM4.90 untuk 6" x 6" Mini Square Softcover Photobook, 40 muka surat.

Tak minat nak buat softcover, boleh buat pilihan lain cuma RM10 sahaja untuk seleksi di bawah. Promosi ini tak perlukan sebarang kod baucer.
  • 8" x 8" Square Single Canvas Print - RM10.00 RM79.00 [87% off]
  • 8" x 8" Square Canvas Air - RM10.00 RM79.00 [87% off]
  • 100 pieces of 4R Photo Prints (4" x 6") - RM10.00 RM42.00 [76% off]
Promosi Harga Menarik Photobook MyCybersale
Tempah Sekarang! Klik Sini Utk #MYCYBERSALE
Kalau anda cetak kat kedai gambar, takkan dapat harga sebegini murah. Lagi-lagi bila dah ada cukai SST baharu ni .. hehehe.

Baik anda buat tempahan cetak gambar secara online dengan menggunakan Photobook. Bukan setakat murah, kualiti pun bagus dan memang puas hati.

Tak percaya?

Cubalah hasilkan satu dulu ...
Cybersale promotion September 2018
Tengah promosi MyCybersale ni. Kalau nak cuba buat lain kali, mungkin anda dah tak dapat lagi harga sebegini murah yang ditawarkan.

Dan buat mereka yang dah memang biasa hasilkan cetakan album gambar dengan Photobook, aha .. apalagi ... terus la buat tempahan online di Photobook sempena promosi MyCybersale. Borong semuanya dengan harga terendah. Bila dah cukup kuota, baru nanti anda upload gambar-gambar yang ingin dicetak tu.


Jangan Dok Peram Gambar Dalam Phone!!

Eceh. Saya tahu ada banyak gambar Hari Raya, gambar kenduri, gambar Merdeka dan gambar percutian anda sekeluarga yang masih belum ditukar ke bentuk album bercetak. Takkan nak biarkan je dalam smatrphone tu.
Photobook App MyCybersale Promotion
Sekarang dah mudah, guna Photobook App je dah boleh upload terus ke Photobook. Boleh terus siapkan, dan boleh terus minta Photobook cetak terus hantar ke rumah.

Jadi, nak tunggu apa lagi? Terus sahaja ke Photobook dan buat tempahan anda selagi promosi ini tengah hot dengan diskaun sehingga 90%! Promosi khas Photobook MyCybersale ini memang dah tersedia untuk anda dari 3 hingga 7 September 2018.

Tempah Sekarang! Klik Sini Utk #MYCYBERSALE

Post a Comment

2 Comments

  1. wah kaw2 murah sampai 90% tu. mama pun dah mula pandai buat photobook. seronok tgk gambar2 secara fizikal kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la .. mula2 tu saya tak kenan .. tapi bila wife dah buat banyak photobook .. nampak best lak. Skrang dah ada lebih 30 photobook yang wife saya siapkan. Elok je susun dalam almari.

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.