Tutorial Bergambar 13 Gaya Pakai Tudung atau Shawl

Saya tahu ramai pembaca blog saya ini adalah terdiri daripada golongan wanita yang suka berfesyen. Rata-rata yang baca blog saya adalah mereka yang dah berumur lebih 30 tahun ke atas, dan memang gemar menggayakan tudung serta shawl ni .. hehe.

Jadi, sebagai salah satu cara nak hargai kesudian pembaca-pembaca golongan ini yang tak jemu singgah blog Hasrul Hassan setiap hari, maka kali ini saya nak kongsikan beberapa gambar tutorial tunjukkan cara nak pakai tudung atau shawl.

13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl Untuk Wanita Berhijab

Tutorial 13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl

Err ehh .. bukan saya menidakkan keupayaan anda semua untuk menggayakan tudung masing-masing. Tapi bak kata oranglah, kadangkala satu gaya sahaja tak cukup ... mesti nak ada gaya-gaya tudung yang sesuai dengan penampilan dan identiti diri.

Wanita kan ke dari golongan mereka yang peka tentang fesyen ni. Ye tak?

Jom lihat beberapa gaya fesyen tudung atau shawl yang mungkin boleh dipraktikkan.
Tutorial Cara Gaya Pakai Tudung dan Shawl

13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl
Gaya Pakai Tudung dan Shawl
Gaya Pakai Tudung dan Shawl

Gaya Pakai Tudung dan Shawl
Gaya Pakai Tudung dan Shawl
Gaya Pakai Tudung dan Shawl
13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl
13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl Wanita Hijab

13 Gaya Pakai Tudung dan Shawl untuk Wanita Hijab
Gaya Pakai Tudung dan Shawl Wanita Hijab
Gaya Pakai Tudung dan Shawl Wanita Hijab
Sebenarnya banyak lagi cara dan kaedah menggayakan tudung atau shawl ini. Kalau anda nak senang cari, pergi je ke laman web Pinterest. Di sana memang banyak perkongsian bergambar cara mengayakan tudung.

Pemakai-pemakai yang menggayakan tudung serta shawl pun lelawa .. huhuhu.

Buat pemilik bisnes jual tudung, mungkin anda boleh dapatkan inspirasi menggayakan tudung ini dan paparkan di kedai anda, samada kedai fizikal atau kedai online. Bukan apa, daripada apa yang saya lihat .. bila dah nampak gaya pemakaiannya, barulah nanti pelanggan akan tertarik untuk membeli.

Tak percaya cubalah. :)


Post a Comment

0 Comments