Smartphone Honor 7 Pada Harga Diskaun & Kontest Fotografi Honor 10

AI Trade
Nak smartphone Honor dengan harga diskaun? Aha, ini peluang anda untuk cepat-cepat dapatkan harga promosi diskaun menarik smartphone Honor di laman web rasmi HiHonor.

Tawaran menarik ini adalah untuk bulan Julai 2018, melibatkan harga lebih murah untuk Honor 7. Selain itu, anda boleh dapatkan harga diskaun sehingga 30 peratus untuk aksesori telefon Honor yang original.

Smartphone Honor 7 Pada Harga Diskaun Untuk Bulan Julai 2018

Freebies pun banyak diberikan. Dalam promosi Honor ini, anda boleh dapat freebies bernilai sehingga RM836, ditambah pula dengan e-baucar diskaun 30% pada masa yang sama. Uhhhh syok ni, tak boleh dilepaskan kalau ada bajet lebih.

Amacam? Teringin nak tukar smartphone sedia ada? Atau mungkin nak upgrade smartphone anda kepada Honor?

Harga Diskaun Honor 7

Berapa harga diskaun Honor ni?

Aha, untuk tempoh terhad, anda boleh dapatkan harga murah untuk Honor 7 seperti berikut:
Harga diskaun Honor 7

17-19 Julai
  • Honor 7S - RM349 (RRP379)
  • Honor 7A - RM429 (RRP479) dengan RM30 baucer Hihonor percuma
  • Honor 7X - RM729 (RRP849)

17-22 Julai
  • Honor 9 Lite - RM659 dengan kotak hadiah percuma bernilai RM109
  • Honor View10 - RM1,789 dengan Band SS percuma bernilai RM399
  • Honor 10 - RM1,599 dengan flip cover percuma beserta earphones AM61, keseluruhan bernilai RM298
  • AM61 Earphones - RM109 (RRP159)
  • Honor Body Fat Scale - RM109 (RRP149)

Nak beli? Nak tau lebih lanjut? https://bit.ly/7ulymadnessoffers_hihonormy

Jangan lupa, rebut peluang menjadi yang pertama untuk e-baucer tambahan jika anda membuat pembelian lebih RM200. Oh ya, pastikan anda baca terma dan syarat yang diberikan ya.


Kontest Honor 10 - #BeautyInMalaysia Photography Contest

Kontest Honor 10 - #BeautyInMalaysia Photography Contest
Siapa sini dah ada smartphone Honor? Aha, ada kontest cukup menarik untuk para pemilik smartphone Honor. Tak kiralah Honor apa pun .. hehe.

[Baca] Gambar Light Trail Menggunakan Honor 7

Hadiah Vespa Primavera & Honor 10

Vespa Primavera - Honor 10
Jika anda pemilik Honor, anda mungkin boleh menang sebuah Vespa Primavera 150 atau salah satu daripada 3 buah telefon Honor 10 secara percuma!

Saya pemilik Honor 7!

Kontest #BeautyInMalaysia ini memang cukup menarik bagi saya. Mungkin ini masanya saya mencuba teknik fotografi yang dah lama pendam untuk menang sebuah telefon baru Honor 10 atau dapatkan hadiah utama sebuah motorsikal Vespa Primavera 150.

[Baca Dah?] Honor 8 Pro Dibuka Untuk Tempahan

Tuah manusia siapa yang tahu ye tak?

Cara-caranya pun taklah susah mana, kata orang kalau nak menang tu memang la kena hadap dengan terma dan syarat ditetapkan. Nak tahu lagi pasal kontest ni? Terus ke sini - https://www.hihonor.com/my/honormade-photos/photocontest-prizes/index.html

Minggu ini adalah minggu terakhir untuk menyertai kontest Honor 10 ini. Apa perlu buat ialah ambil gambar menggunakan telefon Honor dan letakkan watermark Honor pada gambar selain kongsikan di media sosial.

Tema minggu ini adalah berkaitan wajah Malaysia yang kena dengan hashtag #BeautyInMalaysia.

Jika anda belum menyertainya, bolehlah join sekarang!



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

0 Comments