Photobook Memancing Chalet Amir Masa Puasa Dah Siap!!

Yeay, Photobook waktu memancing di Chalet Amir, masa bulan Ramadan hari tu dah siap. Alhamdulillah, dapat juga abadikan kenangan memancing bulan Ramadan tahun ini dalam Photobook. Ini merupakan antara beberapa koleksi Photobook yang dah siap dibuat oleh isteri saya.

Photobook Memancing Chalet Amir Bulan Ramadan Dah Siap !!

gambar album photobook Malaysia
Kalau anda ada gambar yang diambil guna kamera smartphone, jangan biarkan ia di situ sahaja. Elok anda cetak dengan Photobook. Mudah nanti nak tunjuk kat anak-anak berbanding dengan anda simpan terperap dalam komputer atau laptop atau terbiar je dalam memori kad.

Tak susah pun hantar gambar dan cetak gambar dijadikan album menggunakan Photobook ini. Anda cuma perlu drag n drop sahaja. Pilih gambar yang sesuai - paling manis untuk disimpan sebagai kenangan, guna aplikasi Photobook atau laman web Photobook, anda muat naik sahaja gambar tersebut.

Lepas tu susun satu persatu ikut citarasa dan kreativiti anda. Dalam Photobook ada banyak template yang boleh anda gunakan.

Anda boleh cetak dan simpan gambar anda dalam bentuk hard cover, soft cover, berbingkai, atau jadikan ia sebagai buku nota, atau buat album biasa. Terserah pada anda.

[Promo] Dapatkan Diskaun Menarik Photobook Di Sini

Tengok hasil Photobook yang dah isteri saya buatkan untuk trip memancing di Chalet Amir masa bulan Ramadan yang baru sahaja berlalu .. 

Hasil Photobook Trip Memancing Chalet Amir

gambar album photobook Malaysia

gambar album photobook Malaysia
gambar album photobook Malaysia


gambar album photobook Malaysia
Harga pun tidaklah terlalu mahal. Malah, kalau anda rajin pergi shopping ke Lazada Malaysia, anda boleh dapat harga Photobook hard cover serendah RM1 sahaja. Anda boleh isi sehingga 10 - 12 gambar ikut saiz yang anda pilih dan susun.

Photobook Percuma Dengan Kod Khas

Malah, kalau anda rajin, boleh cari promosi Photobook yang berikan anda kod baucer untuk hasilkan sebuah Photobook cantik hard cover secara PERCUMA. Cuba tengok di SINI.
gambar album photobook Malaysia
Alhamdulillah, setiap kali kami sekeluarga balik bercuti atau pergi ke mana-mana tempat menarik, dan banyak ambil gambar .... mesti isteri saya akan jadikan ia sebagai album Photobook. Isteri saya cuma ambil masa dalam sehari dua untuk lengkapkan dan susun gambar menerusi Photobook App.

Kalau gunakan Photobook App, anda boleh terus muat-naik gambar dari telefon pintar anda sahaja.

Aha .. best kan?

Lihat betapa banyak album Photobook yang dah isteri saya siapkan.
gambar album photobook Malaysia percuma
Tu yang bersusun, ada yang dicetak dan disimpan dalam frame. Ada saiz besar. Ada saiz kecil. Yang pasti, gambar yang pulun ambil sana-sini, isteri saya tak biarkan terperap begitu sahaja. Semuanya dipindah menjadi sebuah buku album yang cantik.

Anda cubalah guna Photobook ni. Boleh dapatkan tawaran menarik diskaun harga di SINI.

Selamat mengabadikan kenangan .. hehe.

Post a Comment

0 Comments