RinggitPlus Banner

Pakej Celcom Menarik Percuma Handphone Best

AI Trade
Dah tengok pakej-pakej plan menarik dari PakejCelcom.com? Jika anda teringin mahu bertukar telco atau mungkin mahu mendapatkan handphone best secara percuma, bolehlah langgan pakej plan Celcom yang kena dengan gaya hidup anda menerusi laman web PakejCelcom.com.

Saya dah tengok pakej-pakej Celcom yang disediakan menerusi laman web tersebut. Memang menarik untuk dijadikan pilihan alternatif untuk mereka yang mahu bertukar dari Telco M, Telco D, Telco U mahupun Telco W ke Celcom. Pilih je mana-mana pakej plan menarik dan anda boleh bawa pulang sebuah smartphone percuma!

Pakej Celcom Menarik Percuma Handphone Best

Pakej Celcom Menarik Percuma Handphone Best
Mungkin anda tertanya, kenapa nak gunakan laman web PakejCelcom.com ni? Kenapa tak pergi je ke mana-mana kedai atau pusat Celcom je. Aha .. sebabnya ialah, anda boleh pilih dan langgan pakej Celcom yang ditawarkan secara online. Tak perlu susah payah nak ke kedai atau Celcom Centre.

Ya, semuanya boleh dibuat hanya dengan beberapa klik menerusi laman web ini.

Mudah. Tak perlu nak tunggu nombor giliran. Tak perlu nak cari kedai. Anda hanya perlukan 4 langkah berikut sahaja untuk langgan pakej Celcom menarik, dan pada masa sama boleh terima handphone best yang disediakan untuk setiap pakej yang ditawarkan.
[post_ads]
Handphone original. Jangan risau. Ini bukan scam untuk menipu anda.
  • Langkah 1 - Pergi ke laman web PakejCelcom.com
  • Langkah 2 - Pilih pakej Celcom yang ditawarkan, jangan lupa lihat handphone/smartphone percuma yang disediakan untuk setiap pakej.
  • Langkah 3 - Isi butiran peribadi anda seperti diminta.
  • Langkah 4 - Muat naik dokumen yang diminta, termasuklah bukti pembayaran untuk pakej Celcom.
Kemudian, tunggu pengesahan. Walla .. cukup sempoi kan?

Aha, ramai dah yang menjadi pelanggan Pakej Celcom ni dan dah terima handphone atau smartphone percuma yang dijanjikan. Anda boleh tengok testimonial pelanggan-pelanggan yang telah dapatkan pakej Celcom menerusi laman web tersebut.

Antara pakej Celcom menarik yang ada di laman web 'Pakej Celcom' tersebut adalah ...
Pakej Celcom Menarik Percuma Handphone Best
Plan Platinum Celcom RM148 Sebulan
  • Data 60GB dan unlimited call dan sms kesemua rangkaian.
  • 30GB Video Walla percuma
  • Unlimited WhatsApp & WeChat
Aha, menerusi pakej ni, anda diberikan 4 pilihan menarik untuk pilih handphone atau smartphone percuma yang ada, iaitu Huawei Nova 2i, iPhone 6 32Gb, Oppo F5 atau Samsung J3 Pro.

Huawei Nova 2i percuma .. uhh smartphone terbaru ni ... tengok ciri-ciri best yang ada pada smartphone ni.
Pakej Celcom Menarik Percuma Smartphone Baru
Huawei Nova 2i Percuma Menerusi PakejCelcom
[post_ads_2]
Itu antara yang best, tetapi ada satu lagi benda best yang patut anda tahu, dan mungkin menjadi sebab utama kenapa perlu dapatkan pakej Celcom menerusi laman web ini ... Nak tahu tak?

Hanya Bayar RM259 Sahaja Untuk Miliki Huawei Nova 2i Percuma

Jika kat Celcom Centre, anda mungkin perlu bayar up-front untuk handphone/smartphone sebanyak RM600 tetapi menerusi laman web PakejCelcom.com ini, anda cuma perlu buat bayaran pendaftaran pakej plan Platinum Celcom sebanyak RM159 dan up-front untuk bil pertama sahaja iaitu sebanyak RM100.

Maka, jumlah yang perlu anda bayar untuk pakej Plan Platinum Celcom RM148 sebulan cuma RM259! Ya, cuma bayar RM259 untuk pakej Celcom Plan Platinum dan anda layak terima sebuah handphone/smartphone percuma!

Tak menarik lagi?

Selepas anda dah daftar, bayar harga pakej Celcom sebanyak RM259 tu, seterusnya anda perlu bayar RM148 bil setiap bulan untuk pakej ini selama 2 tahun. Kenapa 2 tahun? Sebab ianya adalah syarat kontrak.

Pakej dah best dah, dapat handphone percuma lagi, dah memang anda kena bayar RM148 sebulan pun untuk pakej ni, jadi ... memang tak ada masalahlah, sebab plan pakej ni memang begitu.

Itu adalah contoh saya ambil jika anda mahu langgan pakej Plan Platinum Celcom RM148 la ... ada beberapa pilihan lain yang menarik, dan pastinya anda dapat jimat banyak dan sesuai dengan bajet permulaan anda.

Tak Pasti Dengan Pakej Celcom Ini?

Rasa ragu? Tak usah gusar, anda boleh je buat pertanyaan lebih lanjut di laman web tersebut. Ada ruangan sudah tersedia untuk anda. Tak perlu daftar apa-apa untuk bertanya .. hehe.

Atau ... boleh terus je hubungi PakejCelcom.com dengan cara di bawah ini:

PM di Facebook di sini klik https://jom.chat/messengersaya
WhatsApp menerusi https://jom.chat/wasapsaya

Mudah kan?

Tunggu apa lagi? Tak nak handphone atau smartphone percuma tu? Cepat sebelum tawaran pakej Celcom ini tamat.

Semak dulu di http://www.pakejcelcom.com



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

13 Comments

  1. Pakej yang menarik dan boleh dipertimbangkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin dah sampai masanya untuk bertukar?? hehehe

      Delete
  2. Pakej yang menarik! Tapi untuk tukar hmmm kena fikir lagi la

    ReplyDelete
  3. Menarik ke..kena p cikidout nanti...

    ReplyDelete
  4. menarik... semuanya boleh dibuat secara atas talian kan

    ReplyDelete
  5. Memang berbaloi pakej no. Kawan mama ambil yg Huawei nova tu

    ReplyDelete
  6. wah menarik tu beli pakej dapat Huawei... Terbaik arr

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Huawei memang best setakat ini ... saya dah guna beberapa model Huawei smrphone

      Delete
  8. Wah sangat menarik tawaran ni, dapat handphone canggih dan mahal pula tu

    ReplyDelete
  9. Setiap pengendali Telco memberikan pilihan menarik kepada pengguna. Pengguna yang kena bijak memilih pakej yang paling menarik dan sesuai dengan mereka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Kena bijak memilih sbb memang banyak pilihan yang best daripada pelbagai Telco yang ada. Kena sesuai dgn bajet dan cara gaya hidup

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.