RinggitPlus Banner

Peluang Jana Income - EzBuy Blogger Recruitment

AI Trade
Berminat nak jana income bersama EzBuy tak? Tapi sebelum tu, anda kena daftar dulu dengan platform Involve Asia. Pendaftaran adalah percuma, maka inilah peluang terbaik untuk jana income sampingan dengan blog tanpa sebarang modal. Apabila dah daftar dengan jayanya bersama Involve Asia, barulah anda memohon untuk join EzBuy Blogger recruitment ini.

Saya antara ramai blogge yang jana income atau pendapatan secara sampingan menerusi Involve Asia. Alhamdulillah, walaupun incomenya tidak sehebat dengan buat bisnes dropship e-commerce, tetapi setakat nak bayar bil untuk tempoh sebulan dua tu bolehlah, in Sha Allah.

EzBuy Blogger Recruitment

EzBuy Blogger Recruitment
Jika anda sudah mendaftar dengan Involve Asia, maka tentu sudah terima pelawaaan untuk sertai program terbaru iaitu EzBuy Blogger Recruitment ini. Pendaftaran adalah percuma untuk kesemua blogger Malaysia, namun penyertaan dari kalangan blogger yang menetap di Pulau Pinang dan Johor akan diberikan keutamaan.

Pun begitu, tak salah pun untuk rakan blogger lain untuk mendaftar. Manalah tahu kot-kot terpilih atau mungkin akan ada projek susulan dari EzBuy yang memerlukan khidmat anda.
[post_ads]

Program Jana Income Bersama EzBuy

Berikut adalah butiran mengenai program ini....
=======
EzBuy Blogger Recruitment

EZ Buy now list items from JD.com & Mogujie and they want to pay you to spread the news!

VERY LIMITED SLOTS AVAILABLE. BE QUICK!

Required Participant : 50 Content Marketers ONLY
Elligible Participant : Malaysian or Malaysian Permanent Resident only. Marketer who are based in Penang & Johor are encourage to apply, though other state can still join

Click the button below to participate:

=======
[post_ads_2]
Jika anda berminat nak sertai program ni dan jana income menerusi penulisan konten/review/advertorial menerusi blog anda, pastikan anda daftar dulu dengan program affiliate Involve Asia, dan kemudian barulah klik butang join EzBuy Blogger Recruitment di atas tu.


Pastikan anda login terlebih dahulu dalam akaun Google Plus anda supaya dapat akses pengisian borang yang disediakan.

Ok ye, selamat mencuba, dan saya doakan agar blog anda terpilih.



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

5 Comments

  1. Ok. Dah terpilih dah.. Tinggal nak siapkan artikelnye aje :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tahniah sebab terpilih. Selamat berjaya dengan artikel

      Delete
  2. Ada isi Borang tapi belum dapat jawapan lagi dari IA

    ReplyDelete
  3. dah dapat dah job.Tunggu turn je nak siapkan hat ni pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untunglah. Alhamdulillah. Syok kan dapat job macam ni.

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.