12 Gambar & Harga Perodua Myvi 2018 Baharu

AI Trade
Perodua Myvi 2018 serba baru. Nampaknya ramai juga yang teruja dengan kemunculan model serba baru Myvi 2018 ini. Ia adalah model Myvi generasi ketiga dengan lebih banyak cirian yang menarik untuk para pengguna di Malaysia. Harganya juga sangat kompetetif dan Myvi 2018 lebih jimat minyak, dengan 1 liter boleh memacu sehingga 20km. Mari saksikan beberapa gambar Myvi 2018 baru yang kini sudah boleh ditempah menerusi semua cawangan showroom dan dealer Perodua.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu

Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu
Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu
Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu

Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu

  • Perodua Myvi (2018) 1.3L G Manual - RM44,300 
  • Perodua Myvi (2018) 1.3L G Auto - RM46,300
  • Perodua Myvi (2018) 1.3L X Auto - RM48,300 
  • Perodua Myvi (2018) 1.5L H Auto - RM51,800
  • Perodua Myvi (2018) 1.5L AV Auto - RM55,300

Kadar Penjimatan Minyak Myvi 2018 Baharu

  • Perodua Myvi (2018) 1.3L - 21.1km per Liter 
  • Perodua Myvi (2018) 1.5L - 20.1km per Liter
Gambar dan Foto Perodua Myvi 2018 Baharu
Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu
Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu
Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu

Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu

Gambar dan Harga Perodua Myvi 2018 Serba Baharu
Foto Terkini Perodua Myvi 2018
Foto Terkini Perodua Myvi 2018
Foto Terkini Perodua Myvi 2018
Foto Terkini Perodua Myvi 2018
Gambar & Harga Perodua Myvi 2018

Boleh tengok lagi di sini - Ciri-Ciri Menarik Yang Ada Pada Model Perodua Myvi 2017/2018



Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

3 Comments

  1. Nak beli Myvi ni boleh. Tapi jangan poyolah. Aku jumpa ramai owner Myvi yang poyo yang gemar bercerita pasal dia punya skill driving yang dia kata hebat. Myvi ni ringan aje dik, kau bawak laju corner tajam sikit boleh melayang kereta kau. Dah banyak kes Myvi terbalik (turtling) sebab laju sangat bawak. Kereta compact car aje dekat Jepun tapi kat Malaysia aje dipanggil Extreme (Encik Dan adalah pemilik Myvi SX lama).

    Tah apa yang Extreme nya, semua tu gimik marketing aje. Kereta tu masih lagi kereta kompak yang had dia banyak kena patuhi. Orang lain bawak kereta tu pergi pasar, kau bawak macam kau atas trek tengah berlumba. Perodua ni pun satu, pergi jualkan Myvi dengan imej garang. Pemiliknya pun terpengaruhlah percaya kereta tu garang sedangkan Myvi tu gunanya tak lebih daripada kereta bandar yang mampu bawa kita dari poin A ke B dengan cepat dan senang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setujulah dengan statement ni, memang ramai pemandu MyVi yang jenis tak ingat dunia bila memandu atas jalanraya.

      Delete
  2. wow thanks update gambar kereta produa myvi 2018 ini. Nampak design menarik dan harga pon ok. yang paling penting jimat minyak... dengan situasi sekarang ini , memang pengguna banyak cari kereta yang boleh jimat minyak.

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.

RinggitPlus Banner