Jana Income Online Menerusi Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah

Pernah tahu tak ada satu program affiliate yang akan bayar anda untuk usaha membantu orang lain mencari jodoh? Ok. Seperti yang anda tahu, salah satu cara menjana income online adalah menerusi program affiliate percuma. Ada pelbagai platform dan program affiliate yang boleh anda cuba, dan yang terbaru adalah program affiliate Baituljannah.

Seperti mana-mana program affiliate percuma yang lain, program Baituljannah akan membayar kepada anda dalam bentuk komisen. Komisen affiliate biasanya diberikan setelah ada pelanggan atau pembeli yang membeli produk menerusi link unik yang disediakan untuk anda. Tetapi menerusi program affiliate Baituljannah ini, anda mempunyai dua cara untuk menjana komisen affiliate. Potensinya pulak .. uhh .... boleh cecah komisen ribu-ribu tu jika kena gayanya.. huhu.

Jana Income Mudah Menerusi Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah

Jana Income Online Menerusi Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah
Program affiliate memang telah diketahui sebagai salah satu lubuk buat duit online yang telah lama wujud. Saya sendiri dah menyertai banyak program affiliate, dan alhamdulillah, telah berjaya menjana komisen 4 angka menerusi program percuma ini.

Buat duit dengan program affiliate ni simple je. Anda daftar, anda terima satu link unik berkaitan produk yang nak dijual, promosikan link tersebut, dan terima komisen jika ada yang beli menerusi link unik anda. Faham kan? Haisshh .. saya dah ulang banyak kali dah dalam banyak post berkaitan buat duit online menerusi program affiliate ni ... takkan tak hadam lagi kot? :P

Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah

Program affiliate Baituljannah pun lebih kurang macam tu juga, cuma ada beberapa kelebihan lain yang unik, serta sedikit berbeza yang boleh menarik perhatian anda untuk mendaftar sebagai seorang agen affiliate Baituljannah. Komisen pun boleh berganda-ganda dengan menjadi agen affiliate yang telah dinaik-taraf.

Tapi sebelum tu, anda kena tahulah serba sedikit mengenai Baituljannah ini ..

Jana Income Online Menerusi Program Affiliate Cari Jodoh Baituljannah

Orait, secara ringkasnya, Baituljannah adalah sebuah laman web untuk mencari jodoh muslim secara online. Ia adalah satu platform membolehkan sesiapa yang bujang untuk mendaftar sebagai calon jodoh. Laman web ini juga akan menyediakan senarai calon cari jodoh yang lain untuk kemudahan pencari jodoh yang telah mendaftarkan diri.
[Berminat Cari Jodoh?] Daftar Laman Cari Jodoh Muslim Patuh Syariah
Wink.. wink .. Aha .. nak cari jodoh, terus sahaja daftar di Baituljannah Cari Jodoh.  In Sha Allah, ada ramai calon cari jodoh dan anda boleh mengenali mereka melalui platform ini. Dan jangan risau, kelebihan laman web Baituljannah ini ialah ianya dijamin selamat dan maklumat peribadi anda yang telah dimasukkan lebih terjamin keselamatannya berbanding di media sosial.

Bagaimana Boleh Dapat Komisen Menerusi Baituljannah?

Langkah pertama untuk anda mula raih income menerusi program affiliate Cari Jodoh Baituljannah ini ialah dengan mendaftarkan diri anda secara percuma di sini - Affiliate Baituljannah. Selepas itu, ikuti sahaja arahan diberikan. Mudah je .. jangan risau.

Menerusi program affiliate Baituljannah ini, anda ada dua peluang atau cara untuk mendapatkan komisen, iaitu:
  1. Cari calon yang mencari jodoh - anda akan dapat komisen jika mereka mendaftar sebagai calon yang mencari jodoh di laman web Baituljannah, menerusi link unik milik anda. Ada dua jenis komisen diberikan pada anda untuk cara ini, iaitu komisen menerusi akaun percuma dan komisen menerusi akaun naik-taraf.
  2. Cari agen affiliate lain - anda akan dapat komisen daripada agen yang mendaftar secara percuma menerusi link unik anda. Anda akan terima komisen jika agen tersebut naik-taraf akaun affiliate dan andai ada yang daftar sebagai calon pencari jodoh menerusi affiliate agen tersebut.

Err tak berapa nak faham? Boleh je refer pada infografik pendaftaran dan cara jana komisen dari program affiliate Baituljannah di bawah ini.
Bagaimana Nak Dapat Komisen Program affiliate Baituljannah
Amacam? Menarik bukan? Ada beberapa tingkatan atau lapisan komisen yang boleh anda jana. Itu sebab program affiliate Baituljannah ini lain daripada yang lain, ianya unik dan kemungkinan untuk anda menerima komisen ribuan ringgit itu adalah tidak mustahil.

Lapisan Komisen Affiliate Baituljannah

Saya beritahu ianya ada tingkatan atau lapisan komisen, ia adalah bersandarkan kepada pakej pendaftaran anda. Pun begitu, untuk permulaan ini, anda boleh je gunakan akaun normal anda (tanpa naik taraf) untuk jana komisen seperti di bawah ini:

Lapisan Pertama 

Lelaki

• RM1.00 (selepas profil diluluskan dan disahkan nombor telefon)
• RM4.60 (selepas naiktaraf akaun)
• RM1.00 setiap pembelian Rubi
Perempuan
• RM1.00 (selepas profil diluluskan dan disahkan nombor telefon)
• RM1.80 (selepas naiktaraf akaun)
• RM1.00 setiap pembelian Rubi

Lapisan Kedua

Lelaki
• RM0.50 (selepas profil diluluskan dan disahkan nombor telefon)
• RM1.75 (selepas naiktaraf akaun)
• RM0.50 setiap pembelian Rubi
Perempuan
• RM0.50 (selepas profil disahkan)
• RM1.40 (selepas naiktaraf akaun)
• RM0.50 setiap pembelian Rubi

Komisen-komisen ini adakan berganda jika anda naik-taraf akaun affiliate anda kepada beberapa pakej berbeza iaitu Bronzi, Fadi dan Dahabi. Setiap satu peringkat atau lapisan dalam setiap pakej akan mendapat nilai komisyen yang berbeza.

Hmm .. kedengaran macam lagi best .. ye tak? Komisen digandakan .. uhh siapa tak nak kan? Jika anda berada dalam pakej affiliate Bronzi, anda akan mendapat komisyen 50%-100% lebih tinggi daripada akaun percuma.

Berita baiknya ialah, jika anda seorang blogger .. anda ada peluang untuk naik-taraf secara percuma ke pakej affiliate premium. Namun, tawaran pendaftaran ini terhad untuk 100 blogger terawal sahaja. Malah, sebagai tambahan dan tanda penghargaan, mana-mana blogger yang terawal mendaftar akan turut berpeluang untuk menerima hadiah menarik daripada penganjur program affiliate Baituljannah ini.

Aha nak tahu apa ganjaran tersebut? Nah ...

Hadiah Menarik Untuk Para Affiliate
Boleh baca mengenai ganjaran hebat lagi menarik ini khas untuk blogger yang mendaftar sebagai rakan affiliate di sini - Bantu Orang Cari Jodoh dan Dapatkan Komisen serta Hadiah Bernilai RM5000 Setiap Seorang

Uhh .. best tu ...

Jadi, apa tunggu lagi? Jom daftar sama-sama, dan promosikan laman web Cari Jodoh Baituljannah ini untuk berpeluang jana komisen besar selain hadiah ditawarkan.

Semoga berjaya .. :)

Post a Comment

3 Comments

  1. Salam semua.... program affiliate cari calon jodoh terbaik. Rugi tidak menyertainya, pendaftaran adalah percuma....

    Daftarkan sekarang, ramai dah menyertainya.

    ReplyDelete
  2. Terbaek postingan ini, salam kenal dari Indonesia Cik. :-)

    ReplyDelete
  3. Cinta orang nak cari jodoh pun boleh jadi bisnes kan HH. :)

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.