Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS

AI Trade
Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS Bermula Ogos 2017. Jadual perjalanan perkhidmatan tren Keretapi Tanah Melayu (KTM) ETS dikemaskini sekali lagi. Saya dapat tahu jadual terkini tren ETS telah mula dikuat-kuasakan mulai 1 Ogos 2017.

Jadual tren ETS terkini yang dikemaskini penting kalau anda seorang yang jenis merancang perjalanan lebih awal, terutama mereka yang memang gemar melancong dan bercuti menggunakan perkhidmatan tren KTM ETS ini.

Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS 

Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS
Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS
Jadual terkini untuk perjalanan perkhidmatan tren ETS ditambah-baik dengan penambahan beberapa hentian stesen sepanjang laluan ETS. Harga tiket perjalanan pula masih lagi kekal dengan harga lama, tanpa sedikit pun mengurangkan kualiti perkhidmatan sedia ada.

KTM ETS adalah pengangkutan awam paling selamat dan paling pantas jika anda mahu travel di Semenanjung Malaysia. Saya dan isteri antara pelanggan dan pengguna ETS ini sejak ia diperkenalkan, al maklumlah stesen KTM sangat dekat dengan kediaman. Tak sampai 5 minit pun dah boleh sampai ke stesen ni.... hehe..

Untuk kemudahan anda dan saya sendiri, saya kongsikan jadual terkini KTM ETS yang dikuat-kuasakan bermula 1 Ogos 2017. Anda boleh klik pada gambar di bawah untuk paparan lebih jelas.

Jadual ETS Gemas - Butterworth - Gemas

Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS Mulai Ogos 2017

Jadual ETS Gemas - Padang Besar - Gemas

Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS Bermula Ogos 2017

Jadual ETS KL Sentral - Ipoh - KL Sentral

Jadual Perjalanan Terkini KTM ETS Bermula Ogos 2017
Jika paparan di atas tidak jelas, anda boleh juga muat-turun secara percuma menerusi pautan di bawah ini. Bila dah klik, "Save-as" dan cetak untuk panduan dan rujukan anda. Boleh dijadikan sebagai salah satu sumber untuk dijadikan tips percutian terbaik anda - dengan menggunakan perkhidmatan tren KTM ETS.


Andai sudi, boleh baca tips dan pengalaman saya menaiki tren ETS ini di 16 Tips Bercuti dan Travel Menggunakan Tren ETS dan juga 9 Kemudahan ETS Ramai Tak Sedar

Sila klik pautan dibawah untuk jadual perjalanan tren perkhidmatan ETS berkuatkuasa bermula 01 Ogos 2017.

Semoga bermanfaat untuk anda semua,  in Sha Allah.

Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

4 Comments

  1. Nice sharing HH...berinformasi untuk semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Lokman, harapnya dapatlah bantu sedikit sebanyak mereka yang nak gunakan servis ETS ini nanti.

      Delete
  2. Replies
    1. Cubalah pergi ke utara, Padang Besar ... leh shopping

      Delete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.