Jom Jana Income Menerusi SushiVid

AI Trade
Anda dah daftar dengan SushiVid? Daftarlah sekarang sebab ianya program percuma. Ia satu peluang untuk anda jana income USD menerusi blog dan laman sosial. Tak susah pun nak daftar, hanya isi maklumat diperlukan tak sampai pun 15 minit.

Menerusi SushiVid, anda boleh jana income secara online menerusi blog, YouTube dan laman sosial Instagram. Jomlah buat duit dan mula jana income menerusi SushiVid ni.

Jana Income Online Menerusi SushiVid

Jana Income Online Menerusi SushiVid
Peluang terbaik untuk menambah income sampingan, samada menerusi blog, laman YouTube mahupun Instagram. Anda akan dibayar bagi setiap kerja yang diselesaikan. Upahnya bermula antara USD20 - USD500 untuk satu-satu kerja.

Pendaftaran untuk mendapatkan satu akaun SushiVid adalah percuma. Anda tak perlu bayar apa-apa, dan tak perlu modal apa-apa. Apa yang perlu anda ada ialah penuhi mana-mana satu syarat di bawah ini:

  • YouTubers: 250 subscribers
  • Instagrammers: 2,000 followers
  • Bloggers: 2,000 visits every month

Bukan semua syarat ye, cuma salah satu sahaja. Jika anda ada blog, pastikan blog anda setiap bulan terima trafik lebih 2,000PV. Kalau anda tak yakin berapa trafik blog anda sebulan, anda boleh je daftar tanpa masalah. Nanti, anda akan diberikan satu kod untuk diletakkan dalam blog untuk membolehkan SushiVid rekodkan trafik blog anda setiap hari.

Jika anda ada akaun Instagram, dapatkan minima followers sebanyak 2,000 dan untuk mereka yang aktif muat-naik video di YouTube dan ada akaun YouTube pastikan channel anda ada lebih 250 pengikut (subscribers). Anda tak perlu nak sediakan apa-apa bukti, cuma link kan sahaja akaun Instagram atau YouTube dengan SushiVid ini.

Menerusi SushiVid, anda boleh propose atau approach pengiklan yang ada dalam tu untuk peluang buat duit menerusi advertorial atau kempen yang mereka buat. Lihat contoh di bawah ini:
Jana Income Online Menerusi SushiVid
Jana Income Online Menerusi SushiVid
Takde risiko untuk anda daftar dengan SushiVid dan start buat duit menerusi peluang diberikan. Pendaftaran adalah percuma, dan ia tidak terikat pun dengan apa-apa .. anda bebas untuk propose mana-mana kerja advertorial atau review atau apa jua kempen yang ada.

Ada banyak pengiklan yang sangup bayar sehingga USD500 untuk satu kerja yang disiapkan. Fuh .. cukup lumayan tu.
Daftar menerusi jemputan khas dari saya menerusi pautan berikut - KLIK SINI.
Dan di bawah adalah antara income pertama yang saya peroleh menerusi kempen sosial yang ada di dalam SushiVid... mudah-mudah je dengan bayaran RM25 satu kempen.
Income Awal Menerusi SushiVid




Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

6 Comments

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.