Langkau ke kandungan utama

Belajar Buat Duit Bisnes Affiliate Dengan Panduan RM10

Masih ramai lagi yang ragu-ragu untuk memulakan bisnes affiliate ni. Bisnes affiliate adalah bisnes yang paling kurang risiko untuk anda ceburi. Anda tidak perlukan modal, anda tidak perlu hasilkan produk, anda tidak perlu untuk menaja, anda tidak perlu menyediakan bahan promosi .. malah, pendaftaran untuk memulakan bisnes ini juga percuma.

Saya agak lama juga ceburi bisnes affiliate ini. Saya pernah mendapat income 4 angka menerusi bisnes ini, hanya dengan menjual satu produk dalam masa kurang 7 hari. Walaupun itu bukan satu pencapaian yang terbaik untuk seorang agen affiliate seperti saya, namun alhamdulillah .. sehingga ke hari ini, saya masih lagi merasa income dan komisen duit affiliate ini.

Belajar Buat Duit Affiliate Dengan Panduan RM10

Zaman saya, nak belajar mengenai affiliate ini tidaklah semudah sekarang. Dulu, tak banyak panduan dan ebook yang boleh saya rujuk untuk berjaya dalam bisnes affiliate ini. Kalau ada pun, kebanyakkannya ditulis oleh mat salleh, dalam bahasa Inggeris.
[Dah Baca?] Komisen Affiliate Awal Tahun 2017
Ya, memang ada beberapa tips dan panduan yang boleh anda Google dengan mudah tapi ... ia bersepah-sepah, dan ada di antaranya tidak berikan jalan lurus untuk bagaimana nak menjana pendapatan menerusi program affiliate.

Tapi hari ini, alhamdulillah.. ramai sifu-sifu dalam bisnes affiliate yang telah sudi berkongsi pengalaman, tips dan teknik bagaimana nak buat duit dengan affiliate ini.

Salah seorang sifu dalam bidang ini yang saya ketahui ialah Oswald Justin. Seorang bekas chef yang telah menjadikan bisnes affiliate sebagai punca pendapatan. Anda tentu terkejut dengan jumlah duit yang telah berjaya diperoleh dengan program affiliate yang beliau sertai.
Saya sendiri mengikuti rapat tips yang diberikan oleh Oswald Justin ini. Memang tak rugi amalkan segala panduan yang diberikan. Sebabnya .. ia memang memberikan hasil.
[Dah Baca?] Belajar Bina Blog Untuk Jana Income
Anda agak beruntung kerana Oswald Justin sudi nak kongsikan kepada anda cara nak buat duit dengan affiliate ini. Malah, beliau telah hasilkan sebuah panduan (ebook) yang akan bantu anda untuk belajar cara buat duit dengan bisnes affiliate dari awal hingga akhir.

Panduan tersebut akan membolehkan anda faham bagaimana bisnes affiliate ini dilakukan, dan bagaimana anda boleh menjana pendapatan menerusinya.

Jika anda nak belajar buat duit dengan affiliate, maka saya syorkan anda untuk memiliki panduan affiliate sempoi tapi power yang telah disediakan oleh Oswald Justin ini. Harganya cuma RM10 sahaja.

RM10 untuk sebuah panduan yang akan buka mata anda cara nak jana pendapatan menerusi bisnes affiliate sehingga dapat income 3-4 malah 5 angka dalam tempoh singkat! In Sha Allah.
Berminat? Boleh terus buat tempahan secara online di sini - Tempah Online Panduan Affiliate RM10
Saya tunjukkan kepada anda, salah satu program affiliate yang baru saya promosikan - dengan gunakan tips dari panduan ini - RM10 je tapi hasilnya ... alhamdulillah...Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Nak Tahu Rahsia Gaji RM4500 Sebagai Tukang Cuci Kereta?

Rahsia gaji RM4,500 sebulan sebagai tukang cuci kereta. Mitos? Anda mungkin tidak percaya, tetapi memang kerja sebagai seorang tukang cuci kereta boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan setiap bulan.

Itu adalah antara sebab kenapa salah seorang rakan saya sebaik sahaja habis pengajian di USM sebagai seorang graduan, beliau bekerja sebagai tukang cuci kereta.
Susah Nak Dapatkan Kerja? Kenapa Tidak Kerja Sebagai Tukang Cuci Kereta? Gaji RM4,500 Sebulan! Zaman sekarang nie memang zaman gawat. Ramai dah pekerja yang kena buang kerja. Pelajar-pelajar yang baru keluar IPT dan kolej pun, ramai yang susah nak dapat kerja! Jangan kata pelajar, pensyarah pun ramai yang kena buang kerja! Ini realiti. Cabaran memang getir.

Jadi, memang tak bolehlah nak memilih sangat bila bab cari kerja ni. Saya dulu pun, sebaik sahaja keluar USM, saya buat macam-macam kerja. Saya memang tak memilih, asalkan boleh dapat duit dan boleh sara kehidupan. Janji halal.

Aha .. saya keluar U, semasa zaman gawat tahu…

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…