Saya nak buat satu segmen. Satu segmen yang akan bantu meroketkan trafik blog anda. In Sha Allah, saya berani jamin .. setelah anda join segmen dianjurkan oleh saya ini, trafik blog anda akan naik mendadak secara tiba-tiba. Blog anda mungkin akan mencatatkan kenaikan meroket trafik blog yang tak pernah anda dapat sebelum ini ...

Saya tahu banyak blog hadapi masalah dari segi trafik. Ada yang trafik blog cuma ratus-ratus je sehari. Ada blog yang setakat 5-10K pageviews (PV) je sehari. Maka, saya nak bantu ...

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"
Anda nak saya berikan trafik meroket tak untuk blog anda? Kalau mahukan trafik yang tetiba mencanak naik tanpa disangka-sangka, maka saya jemput anda untuk sertai segmen anjuran saya ini.

Caranya cukup mudah.

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Selesai anda patuhi syarat di atas, maka sila tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen di bawah ini. Anda perlu login akaun Facebook atau Google Profile untuk tinggalkan komen dan url blog post anda.

Saya akan senaraikan kesemua peserta segmen yang layak untuk "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" dalam satu post khas.

Lihat Bagaimana Trafik Blog Naik Selepas Join Segmen Ini

Selesai sahaja anda patuhi syarat di atas, sila lihat dashboard blog anda untuk kejutan trafik meroket yang saya janjikan. Jika berjaya, sila kongsikan trafik anda tersebut kepada pembaca blog anda nanti ye .. atau post sahaja di wall FB anda dan tag diri saya dalam post tersebut agar saya tahu bahawa saya telah tunaikan janji memberikan trafik meroket untuk blog post anda.

Tapi kalau tak buat pun tak pe .. simpan diam-diam pun saya ok je .. hehehe

Untuk mudahkan anda meletakkan banner segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"; saya dah sediakan kod HTML di bawah ini untuk anda salin tampal (copy-paste) dalam entri penyertaan segmen ini.



Contoh blog post penyertaan adalah seperti di bawah ini ...


Orait ehh ... tarikh tutup untuk menyertai segmen ini adalah pada 10 Mac 2017 (Jumaat Jam 12 Tghari)... 9 Mac 2017 (Khamis Jam 12 tghari). Saya tak dapat nak buka segmen ini lelama, sebab saya nak berikan trafik semaksima mungkin untuk blog-blog awal yang sertai segmen ini. Tak menang tangan dibuatnya bila sambutan diberikan sangat menggalakkan.

Oh ya, segmen ini ditaja khas oleh Lynk.my - Cara Naikkan Trafik Mencanak

Aha .. apa tunggu lagi? Nak trafik blog anda naik mencanak-canak minggu ni tak? Mahu blog post anda tu terima lebih trafik dari kebiasaan? Maka, join segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".

Penafian:
Blog anda akan terima trafik mencanak-canak untuk blog post yang anda berikan link sahaja menerusi segmen ini. Trafik blog anda mungkin akan naik sehingga 10K-30K dalam masa beberapa hari sebaik sahaja penyertaan diterima. Ini hanyalah 'one time traffic boost'. Saya tak jamin trafik blog akan terus meroket selepas tamat segmen ini.
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

66 Komen

Cepat sertai segmen ni .. saya serius nak berikan trafik meroket untuk blog anda.

Reply

saya join !

http://www.rafzantomomi.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

Tgk dashboard blog skrang .. ada nampak trafik meroket tak?

Reply

saya join

https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join,,

http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya terus join kat url ini >> http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/jom-sertai-segmen-hasrul-hassan-bantu.html

Terima kasih bro...

Reply

join..

http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Alhamdulillah,

dah join!
tq abg hasrul buka segmen ni

http://blog.farahdafri.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

ok..kita dah join
http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join..

http://herneenazir.com/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/

Reply

mia joinnnnn... datang bagi support...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya join HH

http://www.budakgemuk.net/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

ok dah join!
http://www.ceritaita.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Assalamualaikum tuan...

saya join yeaaa....semoga dilimpahi rezeki selalu

http://notashalimar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join

http://www.maisarahsidi.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Salam HH,
Bonde Join . Terima kasih.

Reply

fae join

https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

bro.. saya dah join

http://www.tashaqisha.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Join..:)

http://www.ceritaejoy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join

https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

assalamualaikum HH...mama pun dtg nak join juga ni...harapnya lepas ni meroket la blog mama yer...

http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrulhassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join :D

http://www.aerillhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Salam HH,
Cik mijah Join

http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Join
http://www.mizisempoi.com/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

join juga ye.

http://inikisahtia.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-beri-trafik-blog-meroket.html?m=0

Reply

Saya Join..

http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

salam bro..saya pun nak tumpang sekaki

http://www.bloggerlelaki.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

Assalamualaikum

Cuba nasib la jugak abg....

Sudi2kan jenguk

http://mama-havoc.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

salam...saya join...
http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Assalamualaikum... saya join...

http://miamorzafirah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Done Join

https://cikash.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya join abg Hasrul Hassan,

https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Mrs. A join ya...

http://mrsablogstori.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Salam Tuan Otai Blogger yang enchemmm, kachhakk lagi bergaya. Saya dah penuhi syarat2 dan link seperti dibawah. TQIA

http://julsjulie80.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join terima kasih atas peluang yang di beri... http://sishawa.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Assalamualaikum, saya dah join..

http://www.depalmasp.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

http://scrub-zmbeauty.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

saya dah join...terbaikkkk

Reply

Salam saya join segmen ini ;

http://www.lokmanamirul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

http://www.jiakreatifelt.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Assalamualaikum ,
S.K. join
http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

join :D
http://www.syahidahfadilah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Join juga...

http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Uyul dah join tengahari tadi. Tapi tak pasti kenapa tak masuk dalam list. Sifu HH, Uyul tepek link lagi ye. :)

http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya join..

https://ariazir.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

Salam sifu HH, Murni join
https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

join tuan HH..
http://www.jiesusanos.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

http://www.athirahassin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

saya join

Reply

Join..
http://rujukanmalay.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Assalamualaikum .CCL join yer
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join :)
http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Kepada Saudara HH :
Saya harap trafik blog saya meroket, jadi saya join:

https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

busyra join segmen ni ye :)

http://www.busyratakiyudin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Ok, saya pun join
http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Tapi incik HH, memandangkan saya tiada facebook, so syarat 4 dan 5 tu tak dapat dipenuhi, but still hope I am not disqualified.

bloggers, good luck semua.

Cheers.

Reply

Join juga
http://calrasepatrick.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-meroket.html

Reply

Saya join

http://emalinmohd.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply

Saya join juge ,😁

http://www.susahsenangblogger.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya join sekali..

https://jepunmari2.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

join

http://www.yatizul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya sudah join

http://resepisheilarusli.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

saya join juga ya..

http://ceriteraibu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply

Saya join ya

http://www.aynorablogs.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html?m=1

Reply

Alaaa, baru publish entry. Bila refresh entry ni dah diawalkan rupanya. Haha, lewat 20 minit. ;(( ;((

Reply

hai HH..
Syaz join :)

http://syazdanny2329.blogspot.my/2017/05/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.