Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Saya nak buat satu segmen. Satu segmen yang akan bantu meroketkan trafik blog anda. In Sha Allah, saya berani jamin .. setelah anda join segmen dianjurkan oleh saya ini, trafik blog anda akan naik mendadak secara tiba-tiba. Blog anda mungkin akan mencatatkan kenaikan meroket trafik blog yang tak pernah anda dapat sebelum ini ...

Saya tahu banyak blog hadapi masalah dari segi trafik. Ada yang trafik blog cuma ratus-ratus je sehari. Ada blog yang setakat 5-10K pageviews (PV) je sehari. Maka, saya nak bantu ...

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"
Anda nak saya berikan trafik meroket tak untuk blog anda? Kalau mahukan trafik yang tetiba mencanak naik tanpa disangka-sangka, maka saya jemput anda untuk sertai segmen anjuran saya ini.

Caranya cukup mudah.

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Selesai anda patuhi syarat di atas, maka sila tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen di bawah ini. Anda perlu login akaun Facebook atau Google Profile untuk tinggalkan komen dan url blog post anda.

Saya akan senaraikan kesemua peserta segmen yang layak untuk "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" dalam satu post khas.

Lihat Bagaimana Trafik Blog Naik Selepas Join Segmen Ini

Selesai sahaja anda patuhi syarat di atas, sila lihat dashboard blog anda untuk kejutan trafik meroket yang saya janjikan. Jika berjaya, sila kongsikan trafik anda tersebut kepada pembaca blog anda nanti ye .. atau post sahaja di wall FB anda dan tag diri saya dalam post tersebut agar saya tahu bahawa saya telah tunaikan janji memberikan trafik meroket untuk blog post anda.

Tapi kalau tak buat pun tak pe .. simpan diam-diam pun saya ok je .. hehehe

Untuk mudahkan anda meletakkan banner segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"; saya dah sediakan kod HTML di bawah ini untuk anda salin tampal (copy-paste) dalam entri penyertaan segmen ini.



Contoh blog post penyertaan adalah seperti di bawah ini ...


Orait ehh ... tarikh tutup untuk menyertai segmen ini adalah pada 10 Mac 2017 (Jumaat Jam 12 Tghari)... 9 Mac 2017 (Khamis Jam 12 tghari). Saya tak dapat nak buka segmen ini lelama, sebab saya nak berikan trafik semaksima mungkin untuk blog-blog awal yang sertai segmen ini. Tak menang tangan dibuatnya bila sambutan diberikan sangat menggalakkan.

Oh ya, segmen ini ditaja khas oleh Lynk.my - Cara Naikkan Trafik Mencanak

Aha .. apa tunggu lagi? Nak trafik blog anda naik mencanak-canak minggu ni tak? Mahu blog post anda tu terima lebih trafik dari kebiasaan? Maka, join segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".

Penafian:
Blog anda akan terima trafik mencanak-canak untuk blog post yang anda berikan link sahaja menerusi segmen ini. Trafik blog anda mungkin akan naik sehingga 10K-30K dalam masa beberapa hari sebaik sahaja penyertaan diterima. Ini hanyalah 'one time traffic boost'. Saya tak jamin trafik blog akan terus meroket selepas tamat segmen ini.

Post a Comment

66 Comments

  1. Cepat sertai segmen ni .. saya serius nak berikan trafik meroket untuk blog anda.

    ReplyDelete
  2. saya join !

    http://www.rafzantomomi.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tgk dashboard blog skrang .. ada nampak trafik meroket tak?

      Delete
  3. saya join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  4. saya join,,

    http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. Saya terus join kat url ini >> http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/jom-sertai-segmen-hasrul-hassan-bantu.html

    Terima kasih bro...

    ReplyDelete
  6. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah,

    dah join!
    tq abg hasrul buka segmen ni

    http://blog.farahdafri.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. ok..kita dah join
    http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  9. saya join..

    http://herneenazir.com/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/

    ReplyDelete
  10. mia joinnnnn... datang bagi support...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  11. Saya join HH

    http://www.budakgemuk.net/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  12. ok dah join!
    http://www.ceritaita.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum tuan...

    saya join yeaaa....semoga dilimpahi rezeki selalu

    http://notashalimar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  14. saya join

    http://www.maisarahsidi.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  15. http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    Salam HH,
    Bonde Join . Terima kasih.

    ReplyDelete
  16. fae join

    https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  17. bro.. saya dah join

    http://www.tashaqisha.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  18. Join..:)

    http://www.ceritaejoy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  19. saya join

    https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum HH...mama pun dtg nak join juga ni...harapnya lepas ni meroket la blog mama yer...

    http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrulhassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  21. saya join :D

    http://www.aerillhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  22. Salam HH,
    Cik mijah Join

    http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  23. Join
    http://www.mizisempoi.com/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  24. join juga ye.

    http://inikisahtia.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-beri-trafik-blog-meroket.html?m=0

    ReplyDelete
  25. Saya Join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  26. salam bro..saya pun nak tumpang sekaki

    http://www.bloggerlelaki.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum

    Cuba nasib la jugak abg....

    Sudi2kan jenguk

    http://mama-havoc.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  28. salam...saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum... saya join...

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  30. Done Join

    https://cikash.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  31. Saya join abg Hasrul Hassan,

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  32. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  33. Mrs. A join ya...

    http://mrsablogstori.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  34. Salam Tuan Otai Blogger yang enchemmm, kachhakk lagi bergaya. Saya dah penuhi syarat2 dan link seperti dibawah. TQIA

    http://julsjulie80.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  35. saya join terima kasih atas peluang yang di beri... http://sishawa.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum, saya dah join..

    http://www.depalmasp.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  37. http://scrub-zmbeauty.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    saya dah join...terbaikkkk

    ReplyDelete
  38. Salam saya join segmen ini ;

    http://www.lokmanamirul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  39. http://www.jiakreatifelt.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum ,
    S.K. join
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  41. join :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  42. Join juga...

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  43. Uyul dah join tengahari tadi. Tapi tak pasti kenapa tak masuk dalam list. Sifu HH, Uyul tepek link lagi ye. :)

    http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  44. Saya join..

    https://ariazir.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  45. Salam sifu HH, Murni join
    https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  46. join tuan HH..
    http://www.jiesusanos.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  47. http://www.athirahassin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    saya join

    ReplyDelete
  48. Join..
    http://rujukanmalay.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  49. Assalamualaikum .CCL join yer
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  50. saya join :)
    http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  51. Kepada Saudara HH :
    Saya harap trafik blog saya meroket, jadi saya join:

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  52. busyra join segmen ni ye :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  53. Ok, saya pun join
    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    Tapi incik HH, memandangkan saya tiada facebook, so syarat 4 dan 5 tu tak dapat dipenuhi, but still hope I am not disqualified.

    bloggers, good luck semua.

    Cheers.

    ReplyDelete
  54. Join juga
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-meroket.html

    ReplyDelete
  55. Saya join

    http://emalinmohd.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete
  56. Saya join juge ,😁

    http://www.susahsenangblogger.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  57. Saya join sekali..

    https://jepunmari2.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  58. join

    http://www.yatizul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  59. Saya sudah join

    http://resepisheilarusli.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  60. saya join juga ya..

    http://ceriteraibu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  61. Saya join ya

    http://www.aynorablogs.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html?m=1

    ReplyDelete
  62. Alaaa, baru publish entry. Bila refresh entry ni dah diawalkan rupanya. Haha, lewat 20 minit. ;(( ;((

    ReplyDelete
  63. hai HH..
    Syaz join :)

    http://syazdanny2329.blogspot.my/2017/05/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.