Langkau ke kandungan utama

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Saya nak buat satu segmen. Satu segmen yang akan bantu meroketkan trafik blog anda. In Sha Allah, saya berani jamin .. setelah anda join segmen dianjurkan oleh saya ini, trafik blog anda akan naik mendadak secara tiba-tiba. Blog anda mungkin akan mencatatkan kenaikan meroket trafik blog yang tak pernah anda dapat sebelum ini ...

Saya tahu banyak blog hadapi masalah dari segi trafik. Ada yang trafik blog cuma ratus-ratus je sehari. Ada blog yang setakat 5-10K pageviews (PV) je sehari. Maka, saya nak bantu ...

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"
Anda nak saya berikan trafik meroket tak untuk blog anda? Kalau mahukan trafik yang tetiba mencanak naik tanpa disangka-sangka, maka saya jemput anda untuk sertai segmen anjuran saya ini.

Caranya cukup mudah.

Syarat Penyertaan

Anda hanya perlu penuhkan syarat-syarat di bawah sahaja, bila syarat dibawah dipenuhi, maka nantikan sahaja magik yang membuatkan trafik blog anda meroket tanpa anda sedari ... :) Saya jamin 100% trafik anda akan naik luar biasa selepas join segmen saya ini.

Orait. Nak join? Penuhi syarat berikut ye ...
  1. Peserta mesti ada blog.
  2. Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  3. Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  4. Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE)
  5. Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE)
  6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Selesai anda patuhi syarat di atas, maka sila tinggalkan URL blog post penyertaan anda di ruangan komen di bawah ini. Anda perlu login akaun Facebook atau Google Profile untuk tinggalkan komen dan url blog post anda.

Saya akan senaraikan kesemua peserta segmen yang layak untuk "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket" dalam satu post khas.

Lihat Bagaimana Trafik Blog Naik Selepas Join Segmen Ini

Selesai sahaja anda patuhi syarat di atas, sila lihat dashboard blog anda untuk kejutan trafik meroket yang saya janjikan. Jika berjaya, sila kongsikan trafik anda tersebut kepada pembaca blog anda nanti ye .. atau post sahaja di wall FB anda dan tag diri saya dalam post tersebut agar saya tahu bahawa saya telah tunaikan janji memberikan trafik meroket untuk blog post anda.

Tapi kalau tak buat pun tak pe .. simpan diam-diam pun saya ok je .. hehehe

Untuk mudahkan anda meletakkan banner segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"; saya dah sediakan kod HTML di bawah ini untuk anda salin tampal (copy-paste) dalam entri penyertaan segmen ini.



Contoh blog post penyertaan adalah seperti di bawah ini ...


Orait ehh ... tarikh tutup untuk menyertai segmen ini adalah pada 10 Mac 2017 (Jumaat Jam 12 Tghari)... 9 Mac 2017 (Khamis Jam 12 tghari). Saya tak dapat nak buka segmen ini lelama, sebab saya nak berikan trafik semaksima mungkin untuk blog-blog awal yang sertai segmen ini. Tak menang tangan dibuatnya bila sambutan diberikan sangat menggalakkan.

Oh ya, segmen ini ditaja khas oleh Lynk.my - Cara Naikkan Trafik Mencanak

Aha .. apa tunggu lagi? Nak trafik blog anda naik mencanak-canak minggu ni tak? Mahu blog post anda tu terima lebih trafik dari kebiasaan? Maka, join segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".

Penafian:
Blog anda akan terima trafik mencanak-canak untuk blog post yang anda berikan link sahaja menerusi segmen ini. Trafik blog anda mungkin akan naik sehingga 10K-30K dalam masa beberapa hari sebaik sahaja penyertaan diterima. Ini hanyalah 'one time traffic boost'. Saya tak jamin trafik blog akan terus meroket selepas tamat segmen ini.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Cepat sertai segmen ni .. saya serius nak berikan trafik meroket untuk blog anda.

    BalasPadam
  2. ok..nak join...buat entry jap..

    BalasPadam
  3. saya join !

    http://www.rafzantomomi.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgk dashboard blog skrang .. ada nampak trafik meroket tak?

      Padam
  4. saya join

    https://belogsjm.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  5. saya join,,

    http://jnjikita.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  6. Saya terus join kat url ini >> http://mahateknologi.blogspot.my/2017/03/jom-sertai-segmen-hasrul-hassan-bantu.html

    Terima kasih bro...

    BalasPadam
  7. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah,

    dah join!
    tq abg hasrul buka segmen ni

    http://blog.farahdafri.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  9. ok..kita dah join
    http://www.kisahsidairy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  10. saya join..

    http://herneenazir.com/2017/03/08/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket/

    BalasPadam
  11. mia joinnnnn... datang bagi support...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  12. Saya join HH

    http://www.budakgemuk.net/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  13. ok dah join!
    http://www.ceritaita.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum tuan...

    saya join yeaaa....semoga dilimpahi rezeki selalu

    http://notashalimar.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  15. saya join

    http://www.maisarahsidi.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  16. http://www.bondezaidalifah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    Salam HH,
    Bonde Join . Terima kasih.

    BalasPadam
  17. fae join

    https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  18. bro.. saya dah join

    http://www.tashaqisha.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  19. Join..:)

    http://www.ceritaejoy.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  20. saya join

    https://anumkhairil.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  21. assalamualaikum HH...mama pun dtg nak join juga ni...harapnya lepas ni meroket la blog mama yer...

    http://maszull.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrulhassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  22. saya join :D

    http://www.aerillhassan.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  23. Salam HH,
    Cik mijah Join

    http://cikmijah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  24. Join
    http://www.mizisempoi.com/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  25. join juga ye.

    http://inikisahtia.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-beri-trafik-blog-meroket.html?m=0

    BalasPadam
  26. Saya Join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  27. salam bro..saya pun nak tumpang sekaki

    http://www.bloggerlelaki.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum

    Cuba nasib la jugak abg....

    Sudi2kan jenguk

    http://mama-havoc.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  29. salam...saya join...
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  30. Assalamualaikum... saya join...

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  31. Done Join

    https://cikash.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  32. Saya join abg Hasrul Hassan,

    https://missobsesi.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  33. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  34. Mrs. A join ya...

    http://mrsablogstori.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  35. Salam Tuan Otai Blogger yang enchemmm, kachhakk lagi bergaya. Saya dah penuhi syarat2 dan link seperti dibawah. TQIA

    http://julsjulie80.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  36. saya join terima kasih atas peluang yang di beri... http://sishawa.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  37. Assalamualaikum, saya dah join..

    http://www.depalmasp.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  38. http://scrub-zmbeauty.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    saya dah join...terbaikkkk

    BalasPadam
  39. Salam saya join segmen ini ;

    http://www.lokmanamirul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  40. http://www.jiakreatifelt.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  41. Assalamualaikum ,
    S.K. join
    http://stnrsyfh.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  42. join :D
    http://www.syahidahfadilah.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  43. Join juga...

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  44. Uyul dah join tengahari tadi. Tapi tak pasti kenapa tak masuk dalam list. Sifu HH, Uyul tepek link lagi ye. :)

    http://www.uyulrosli.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  45. Saya join..

    https://ariazir.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  46. Salam sifu HH, Murni join
    https://murnimohdyusof.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  47. join tuan HH..
    http://www.jiesusanos.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  48. http://www.athirahassin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    saya join

    BalasPadam
  49. Join..
    http://rujukanmalay.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  50. Assalamualaikum .CCL join yer
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  51. saya join :)
    http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  52. Kepada Saudara HH :
    Saya harap trafik blog saya meroket, jadi saya join:

    https://ladyinredplanner.blogspot.my/2017/03/segmen-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  53. busyra join segmen ni ye :)

    http://www.busyratakiyudin.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  54. Ok, saya pun join
    http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    Tapi incik HH, memandangkan saya tiada facebook, so syarat 4 dan 5 tu tak dapat dipenuhi, but still hope I am not disqualified.

    bloggers, good luck semua.

    Cheers.

    BalasPadam
  55. Join juga
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2017/03/hasrul-hassan-meroket.html

    BalasPadam
  56. Saya join

    http://emalinmohd.blogspot.my/2017/03/hasrul-hassan-bantu-trafik-blog-meroket.html

    BalasPadam
  57. Saya join juge ,😁

    http://www.susahsenangblogger.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  58. Saya join sekali..

    https://jepunmari2.blogspot.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  59. join

    http://www.yatizul.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  60. Saya sudah join

    http://resepisheilarusli.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  61. saya join juga ya..

    http://ceriteraibu.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    BalasPadam
  62. Saya join ya

    http://www.aynorablogs.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html?m=1

    BalasPadam
  63. Alaaa, baru publish entry. Bila refresh entry ni dah diawalkan rupanya. Haha, lewat 20 minit. ;(( ;((

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …