Mee Bandung Udang Restoran Seri Dayang Parit Buntar. Wordless Wednesday kali ini menampilkan gambar menu makanan best yang ada di salah sebuah restoran di Parit Buntar. Saya pernah ceritakan mengenai restoran ini dalam blog saya. Mee Bandung Udang, di Restoran Seri Dayang Parit Buntar ini cuma RM12 sepinggan (istimewa). In Sha Allah, anda puas makan ... dan saya berikan 4 bintang untuk menu ini.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Mee Bandung Udang Restoran Dayang Parit Buntar

Mee Bandung Udang Restoran Dayang Parit Buntar
Mee Bandung Udang Restoran Dayang Parit Buntar
Mee Bandung Udang Restoran Dayang Parit Buntar
Mee Bandung Udang Restoran Dayang Parit Buntar

Semua gambar di dalam post ini diambil menggunakan kamera hadapan telefon pintar Oppo R9s yang boleh anda beli secara ansuran di Lazada Malaysia. Untuk info mengenai telefon ini, sila terus ke laman web -Tawaran Miliki Telefon Oppo R9s

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

Aduhai...terus terliur...sedapnyaaa

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.