Langkau ke kandungan utama

MAS Tawar Diskaun 45% di Matta Fair 2017

MAS Tawarkan Diskaun 45 Peratus Sempena Matta Fair 2017. Wow .. tawaran hebat daripada Malaysia Airlines (MAS) ini memang menarik sekali untuk kaki travel. Saya pasti mereka yang mempunyai bajet tidak akan melepaskan peluang untuk dapatkan harga tiket penerbangan diskaun yang ditawarkan.

Matta Fair 2017 berlansung bermula dari 7 Mac hingga 19 Mac 2017 bertempat di PWTC, Kuala Lumpur. Ia menyediakan lebih 1000 tawaran menarik untuk para pengunjung daripada pelbagai syarikat berkaitan dengan pelancongan. Malah, terdapat banyak kontest yang boleh disertai sempena Matta Fair 2017.

MAS Tawar Diskaun Sehingga 45% Pelbagai Destinasi

MAS Tawar Diskaun 45 Matta Fair 2017

MAS salah satu daripada syarikat yang terbabit dengan Matta Fair turut menyediakan tawaran menarik untuk para pengunjung. Ia menyediakan tawaran diskaun sehingga 45 peratus untuk destinasi luar dan dalam, antaranya penerbangan ke Jepun, Thailand, Australia, termasuk juga destinasi ke negara-negara Eropah.

Diskaun yang diberikan merangkumi penerbangan untuk kelas ekonomi dan juga kelas perniagaan (business class). Malah, ada kontest menarik yang boleh para pengunjung sertai dengan setiap pembelian tiket atau pakej pelancongan yang disediakan oleh MAS. Antaranya ialah #MHGiveaway - Pakej Pelancongan ke Jepun dan juga peluang untuk menang sebuah kereta Mitsubishi Outlander.

Untuk peluang menang kereta Mitsubishi Outlander ini, anda perlu menempah sebarang tiket MAS ke mana-mana destinasi semasa Matta Fair 2017. Jadi, ianya eksklusif sehingga 20 Mac 2017. Peluang ini takkan anda dapat di tempat lain .. hanya menerusi tempahan di Matta Fair sahaja .. huhu.

Matta Fair 2017 Contest MAS Deal
MAS Deals


Untuk Matta Fair 2017, dijangkakan seramai 100,000 pengunjung akan hadir bagi merebut peluang mendapatkan tawaran-tawaran menarik pakej pelancongan yang ada - terdiri daripada pakej penerbangan serta pakej penginapan.

Lebih 90 destinasi pelancongan termasuk Eropah, Amerika Syarikat, Afrika dan Asia Barat bakal ditawarkan.

Dan sebagai menggalakkan pelancongan domestik, ada hadiah menarik ditawarkan kepada pengunjung yang membeli pakej pelancongan untuk destinasi tempatan. Hadiah utama adalah pakej pelancongan bernilai RM5,000; manakala tempat kedua ialah pakej pelancongan RM3,000 dan seterusnya pakej pelancongan bernilai RM1,000 untuk tempat ketiga.

Matta Fair 2017 kali ini juga menamakan negeri Perak sebagai destinasi pilihan untuk dilawati. Ia sesuai dengan kempen Tahun Melawat Negeri Perak 2017. Dan jika anda ada baca post saya sebelum ini, kerajaan negeri Perak menyediakan tawaran harga hotel diskaun serendah RM100 untuk pelancong. Ada lebih 100,000 bilik hotel disediakan dalam promosi Tahun Melawat Perak 2017.

Ok ye, untuk anda yang berminat, jangan lepaskan peluang untuk hadir ke Matta Fair 2017 dan rebut peluang mendapat tawaran pakej pelancongan yang ada. Bukan senang nak dapatkan tawaran yang disediakan ni .. terutama sekali diskaun 45% daripada Malaysia Airlines ...


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah bestnya, last dah ahad ni

    BalasPadam
  2. mcm menarik jer matta fair nie

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau nak cari pakej pelancongan murah dan boleh menang hadiah dan dapat goddy bag .. datanglah ke Matta Fair .. berbaloi!

      Padam
  3. ala dah terlepas... lambat tau...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …