Langkau ke kandungan utama

Hasil Income Menerusi Panduan Affiliate Sempoi

Yeah ... alhamdulillah. Nampaknya Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power tu memang betul-betul powerlah. Sah, gunakan sahaja tips dan teknik diberikan dalam panduan tersebut, anda dah boleh buat duit online dengan mudah. Saya kongsikan income hasil panduan affiliate sempoi tapi power ini ye ...

Tak banyak mana pun, tapi saya dah masuk dalam top 10 carta affiliate. Saya baru je beli panduan ini, dan saya ada tulis dan syorkan kepada semua pembaca blog saya sebelum ini, malah saya tunjukkan income awal saya peroleh selepas dapatkan panduan ini yang berharga RM10 sahaja.

Hasil Income Panduan Affiliate Sempoi

Hasil Income Panduan Affiliate Sempoi

Mulanya saya agak skeptikal juga tapi belum cuba belum tahu. Lagipun, saya kenal tuan punya panduan ni, memang namanya sering naik dalam beberapa kontest berkaitan affiliate. Dari seorang chef, dia buat duit secara online menerusi program affiliate, hingga satu tahap .. berhenti kerja sebagai chef dan buat kerja dari rumah menerusi program affiliate.

Saya seperti ramai orang yang mahu cari income lebih, terus rebut peluang untuk dapatkan ilmu berharga daripada bekas chef ini. Mana nak dapat panduan affiliate yang terbukti berkesan dengan harga RM10? Paling tidak pun, anda akan jumpa panduan yang dijual dengan harga RM50. Ada versi percuma, tetapi tidak selengkap Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power ni ... :)

Jika anda mencari panduan yang akan bantu anda dapat komisen menerusi program affiliate, maka cepat-cepat muat turun panduan ini.

Tapi, saya tidak syor panduan ini untuk mereka yang dah lama buat duit dengan affiliate. Panduan ini tidak sesuai buat anda, kerana harganya cuma RM10 ... untuk mereka yang nak teknik advanced buat duit dengan affiliate, saya syor anda cari panduan yang lebih padu .. lebih advanced, yang rata-rata harganya lebih RM50.

Itupun kalau ada .. hehehe ...

Ada Lubuk Affiliate Didedahkan

Dan bestnya ialah, dalam panduan ini akan tunjukkan kepada anda .. lubuk buat duit online menerusi satu niche yang sering mendapat sambutan. Anda hanya perlu konsisten sahaja dengan niche tersebut, in Sha Allah .. anda boleh jana income sehingga 4-5 angka.

Saya dalam proses untuk dapat hasil 4-5 angka menerusi program affiliate, alhamdulillah menerusi panduan yang berharga RM10 ini saya akan cuba untuk perbaiki kelemahan teknik dan cara saya.

Kalau saya yang dah bertahun buat duit dengan affiliate ni pun beli panduan affiliate ini, mengapa tidak anda? Ilmu RM10 .. tapi isinya boleh berikan anda income sampingan lebih dari tu ....

Tak mau ka?

Panduan Affiliate ini khas untuk orang baru yang nak belajar bisnes affiliate ye ...



Oh ya, ada jaminan selama 365 hari untuk sesiapa yang dapatkan panduan ini sekarang. Jika anda tak puas hati, dan tidak berjaya dapat income dalam tempoh tersebut, anda boleh minta refund tanpa banyak soal !!


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. WoW!!! Terima kasih Bro HH.. LeYa nak beli juga laa.. Murah ni

    BalasPadam
  2. Panduan + Usaha pasti akan membuahkan hasil.. Kena labur wang dan masa barulah hasil berganda :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…