Langkau ke kandungan utama

RM50 Percuma Untuk Pengiklan, 3K UV Bakal Diterima

Adakah anda mencari platform untuk mengiklankan produk dan bisnes anda? Saya ada satu tawaran khas untuk anda dapatkan 3,000 unique viewers (UV) ke laman web atau blog perniagaan anda. Caranya cukup mudah.. malah anda akan diberikan kredit sebanyak RM50 secara percuma jika anda daftar cepat.

Kredit RM50 percuma untuk pengiklan ini akan memberikan anda trafik atau hits ke laman web atau blog perniagaan anda sehingga 3,000 UV.  Suatu yang cukup bagus untuk mempromosikan produk, perniagaan atau bisnes online anda. Nak tahu bagaimana nak dapatkan peluang untuk mempromosikan produk dan bisnes anda secara percuma ini tak?

Daftar Percuma Dengan Lynk.my dan Dapatkan Kredit RM50 Percuma

Jika anda pernah baca post saya sebelum ini mengenai Lynk.my; tentu dah nampak bagaimana saya berjaya meningkatkan trafik blog ini dari 10K pageviews sehari menjadi 20K - 40K pageviews sehari. Satu yang sangat mengujakan dengan kos yang minima.

Jika anda tak perasan, anda boleh rujuk post saya ini - Tatacara Menaikkan Trafik Blog Mencanak-Canak Dengan Lynk.my

Apa yang perlu anda buat, hanyalah daftar secara percuma sebagai Advertiser (pengiklan) di Lynk.my. Kemudian, anda peruntukan sedikit dana untuk mempromosikan produk, bisnes, laman web atau blog perniagaan anda di ruangan 'Advertiser Dashboard - Create Campaign' seperti ditunjukkan di bawah ini ..
RM50 Percuma Untuk Pengiklan, 3K UV Bakal Diterima
Minima dana untuk mengiklankan produk, bisnes, laman web atau blog perniagaan anda adalah serendah RM50 sahaja. Dengan dana ini, anda boleh mendapat trafik daripada pengunjung unik sehingga 3,000 sehari. Ini bermaksud, apa jua yang anda iklankan menerusi Lynk.my akan dilihat oleh 3,000 prospek atau bakal pelanggan anda !!

Need Ads, Use Lynk.my

Konsep mudah, anda sediakan dana dan kreditkan ke dalam akaun 'Advertiser Lynk.my' anda. Kemudian, 'create campaign' anda dengan letakkan link atau URL laman web, blog perniagaan malah FB page anda. Contohnya macam di bawah ini ..
Cara Dapat Trafik UV Tinggi Untuk Blog dan Laman Web
RM50 Percuma Untuk Pengiklan, 3K UV Bakal Diterima
Dah siap 'setting create campaign', anda akan diminta untuk 'start campaign'. Mulakan kempen anda, dan anda akan tengok trafik menjadi mendadak kurang daripada 60 saat selepas itu ..

Macam anda tengok di atas tu, kempen saya buat .. hanya bajet RM2 sahaja sehari, satu post berkaitan modul belajar Adsense, saya terima views sehingga 4489 .. haha .. amacam?

Promosi Kredit RM50 Percuma Lynk.my Untuk 3,000 UV

Percuma Trafik ke Laman Web dan Blog Perniagaan Anda
Untuk tempoh terhad ini, pihak Lynk.my telah berbesar hati untuk memberikan kredit percuma sebanyak RM50 untuk setiap user yang mendaftar di laman web Lynk.my. Promosi ini sah dari 5 Februari lalu hingga 5 Mac 2017.

Tetapi ada syarat ...

Syarat Daftar dan Claim RM50 Percuma

Tak adalah syarat berat sangat pun, cuma anda kena pastikan bahawa iklan yang mahu anda buat itu tidak membabitkan perkara di bawah ini:
  • Iklan lucah
  • Iklan perjudian
  • Iklan dadah
  • Iklan movie online atau movie streaming
  • Iklan lagu streaming
  • Iklan bahan dan produk terlarang

Jika berminat untuk dapatkan free kredit RM50 ini, terus klik butang di bawah ini untuk pendaftaran percuma.


Anda hanya dibenarkan daftar untuk satu URL sahaja - tak kiralah laman web atau blog perniagaan anda. Cepat ambil peluang ini, anda bakal dijamin menerima 3,000 UV dari Lynk.my !!


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. antara iklan short url paling best ialah lynk. Kemas dan rapi je. Takde iklan2 lain terselit macam pop-up extra..

    BalasPadam
  2. Terbaik tuan. Perkongsian yg menarik, ilmu baru. :)

    BalasPadam
  3. wow bagus juga nie..boleh juga nak cuba...

    BalasPadam
  4. Tq bro HH share promo ni..test duluuuu.. :d

    BalasPadam
  5. satu peluang yang tak boleh dilepaskan...

    BalasPadam
  6. hehehe..baru tahu..sebelum ni guna lynk hanya untuk hasilkan income je. hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…