Langkau ke kandungan utama

Kerja Dari Rumah Kutip Komisen

Kerja dari rumah dengan kutip komisen setiap bulan. Memang best buat kerja dari rumah macam ni. Anda tak perlu keluar rumah, masuk pejabat, tak perlu nak punch-card, tak perlu nak takut pada boss anda. Bila mana orang lain tension dengan kesesakan trafik untuk ke pejabat, anda di rumah sedang minum teh tarik yang isteri anda buatkan.

Disebabkan saya memilih untuk kerja dari rumah, saya punyai banyak masa untuk anak-anak. Saya boleh hantar dan ambil anak-anak dari sekolah, saya boleh makan bersama isteri dan anak-anak setiap hari .. malah, saya boleh sahaja pergi bercuti tanpa perlu kebenaran sesapa pun.

Kerja Dari Rumah Dengan Kutip Komisen Setiap Bulan

Kerja Dari Rumah Kutip Komisen
Salah satu kerja dari rumah yang boleh anda buat ialah dengan mengutip komisen setiap bulan. Ada banyak cabang untuk anda dapatkan komisen ini. Salah satunya adalah menerusi program affiliate.

Kutip Komisen Menerusi Program Affiliate

Saya tunjukkan beberapa income komisen hasil kerja dari rumah ini untuk anda ye .. huhu tak banyak, tapi itulah .. ikut resam menyimpan .. sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Bukan target nak jadi jutawan pun, tapi in Sha Allah, komisen yang diterima boleh tampung perbelanjaan dan jadikan modal pelaburan.
Kerja Dari Rumah Kutip Komisen Dengan Affiliate
Kerja Dari Rumah Kutip Komisen Dengan Affiliate
Kerja Dari Rumah Kutip Komisen Menerusi Pogram Affiliate Percuma
Cara Dapat Duit Internet Kerja Dari Rumah
Kerja Dari Rumah Kutip Komisen
Dulu, penyata macam di atas tu saya nampak pada orang lain, tetapi alhamdulillah .. selepas dapatkan ilmu bagaimana nak dapatkan komisen ini, saya berjaya juga akhirnya.


Komisen di atas saya dapat hasil menyertai program affiliate percuma. Tak perlu modal pusingan, cuma mesti nak ada ilmu yang betul untuk lakukan kaedah dan teknik yang betul. Dah ada cara yang betul, barulah akan dapat hasilnya.

Sejak internet menjadi nadi pencarian maklumat, ramai yang telah sertai program affiliate ini. Program affiliate adalah antara program yang membayar dalam bentuk komisen. Jika anda tak faham mengenai program affiliate, anda boleh rujuk penulisan saya di sini - 13 Nota Penting Cara Jana Income Sampingan Dengan Affiliate

Kutip Komisen Menerusi Forex

Selain itu, anda boleh juga terbabit sebagai pedagang forex. Uhh .. yang ini lagi best, anda boleh jana income sehingga ratusan ringgit dalam masa beberapa jam sahaja. Dan kalau anda ikuti Panduan Belajar Forex dalam Bahasa Melayu yang pernah saya hebohkan sebelum ini. anda boleh dapatkan income sehingga ribuan ringgit dalam masa sehari sahaja. Anda juga boleh kutip komisen dengan mendaftarkan ahli baru dalam platform online forex trading yang disediakan.

Kutip Komisen Menerusi UBER

Lagi satu kerja dari rumah yang boleh anda lakukan ialah dengan aplikasi Uber. Anda boleh dapatkan komisen yang tinggi menerusi Uber ini. Anda tak perlu pun bawa kereta, cukup dengan mempunyai ramai kenalan, ramai kawan-kawan yang berminat untuk menjadi pemandu Uber. Menerusi setiap pendaftaran pemandu Uber ini, anda boleh dapat komisen pada jumlah trip tertentu yang mereka buat. Anda hanya perlu daftarkan mereka menerusi aplikasi yang dimuat turun ke handphone anda sahaja.
[Baca] Komisen RM300 Untuk Daftarkan Pemandu Baru Uber
Bagaimana Kerja Dari Rumah Kutip Komisen
Sememangnya ada banyak peluang untuk anda buat kerja dari rumah dan kutip komisen. Saya sendiri dah banyak daftar untuk memperbanyakkan lagi sumber income kerja dari rumah. Jika anda ada bakat atau kemahiran, boleh cuba daftar percuma menerusi Kerja Dari Rumah Menerusi Laman iLancee.

Nak berjaya dapatkan komisen kerja dari rumah ini .. apa yang anda perlu ialah kerajinan, iltizam, semangat dan jangan mudah putus asa.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tengah buat benda ni skrg..syukur sbb diberikn jalan kearah yg lebih baik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, rajin usaha .. gunakan ilmu yang telah dapat, boleh je. Ilmu tak diamal takkan berkat.

      Padam
  2. wah..teringin nak dapat macam tu..akan berusaha

    BalasPadam
  3. perhh banyak btul komisen ebook sdsense tu..

    terbaik..

    BalasPadam
  4. power gile komisen tu 890..fuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rezeki .. lagipun panduan ni memang ramai yang cari, dan banyak bantu blogger untuk dapatkan akaun Adsense full

      Padam
  5. wah moga terus dimurahkan rezeki :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, in Sha Allah .. doa-doakan semoga rezeki murah dan berterusan.

      Padam
  6. Alhamdulillah, murah rezeki tuan. Rezeki masuk dari pelbagai tempat. Btw, boleh tuan share link untuk dapatkan ebook adsense tu x ? ^_^.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…