Langkau ke kandungan utama

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40

Lazada Malaysia tak pernah lekang dengan promosi, kali ini .. promosi jualan aksesori kamera dengan harga di bawah RM40. Sebagai salah seorang yang minat dengan gajet kamera, promosi dari Lazada Malaysia ini memang mengujakan.

Jika anda kaki shopping online dan pada masa sama juga mencari aksesori kamera mahupun kamera berjenama terkenal seperti Nikon, Sony, Canon, Fuji dan lain-lain, maka mungkin boleh browse apa yang ditawarkan oleh laman web online shopping Malaysia ini.

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 di Laman Online Shopping Lazada

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 Online Shopping Malaysia
Saya baru je dapat tawaran dari Lazada untuk shopping online barangan aksesori kamera. Dalam promosi tawaran ni, Lazada tawarkan aksesori kamera serendah RM40. Fuh .. memang boleh tergugat sumber pendapatan kalau ikut nafsu shopping ni ... haha.

Kali akhir saya shopping aksesori kamera dari Lazada adalah pada tahun 2016. Saya beli barangan kecil je, iaitu MicroSD Card. Beli dengan harga tawaran dan promosi ketika itu. Saya buat pembelian pada pagi, esoknya tu dah sampai depan rumah dihantar menggunakan servis PosLaju.

Memang saya tak sangka betul. Tak sampai sehari buat pembelian beli MicroSD Card di Lazada, dah terus dapat... tanpa caj penghantaran pulak tu. Haha .. sambil goyang kaki di rumah, minum Nescafe ... tau-tau barang dibeli semalamnya dah tiba. Ini seronoknya bila online shopping ni .. huhu.

Jualan aksesori kamera dengan harga bawah RM40 ini menawarkan banyak produk menarik .. dan ada pula barangan yang saya mengidam nak beli .. adusss ....

Cuba anda lihat ..

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 di Lazada Malaysia

Harga yang dijual di Lazada untuk aksesori kamera memang sukar nak dicari kat mana-mana kedai kamera mahupun pasaraya. Apatah lagi barangan di Lazada dijamin sebagai genuine dan bukan produk-produk yang beli hari ini .. esok dah rosak. Dan kalaulah rosak, boleh ganti terus dengan Lazada tanpa dikenakan apa-apa caj.

Hmm .. kalau ada seseorang yang berbajet, memang elok gunakan kesempatan promosi jualan aksesori kamera ini. Uhh bukan murah ooo barang-barang berkaitan kamera dan berkaitan fotografi ni .. mahal ooo ... saya tahu maaa ... itu sebab harga pakej fotografi mahal ...

Aha .. kalau anda ada terfikir nak buat bisnes kecil-kecilan berkaitan kamera, boleh baca panduan ni - Bisnes Fotografi

Komen