Langkau ke kandungan utama

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40

Lazada Malaysia tak pernah lekang dengan promosi, kali ini .. promosi jualan aksesori kamera dengan harga di bawah RM40. Sebagai salah seorang yang minat dengan gajet kamera, promosi dari Lazada Malaysia ini memang mengujakan.

Jika anda kaki shopping online dan pada masa sama juga mencari aksesori kamera mahupun kamera berjenama terkenal seperti Nikon, Sony, Canon, Fuji dan lain-lain, maka mungkin boleh browse apa yang ditawarkan oleh laman web online shopping Malaysia ini.

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 di Laman Online Shopping Lazada

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 Online Shopping Malaysia
Saya baru je dapat tawaran dari Lazada untuk shopping online barangan aksesori kamera. Dalam promosi tawaran ni, Lazada tawarkan aksesori kamera serendah RM40. Fuh .. memang boleh tergugat sumber pendapatan kalau ikut nafsu shopping ni ... haha.

Kali akhir saya shopping aksesori kamera dari Lazada adalah pada tahun 2016. Saya beli barangan kecil je, iaitu MicroSD Card. Beli dengan harga tawaran dan promosi ketika itu. Saya buat pembelian pada pagi, esoknya tu dah sampai depan rumah dihantar menggunakan servis PosLaju.

Memang saya tak sangka betul. Tak sampai sehari buat pembelian beli MicroSD Card di Lazada, dah terus dapat... tanpa caj penghantaran pulak tu. Haha .. sambil goyang kaki di rumah, minum Nescafe ... tau-tau barang dibeli semalamnya dah tiba. Ini seronoknya bila online shopping ni .. huhu.

Jualan aksesori kamera dengan harga bawah RM40 ini menawarkan banyak produk menarik .. dan ada pula barangan yang saya mengidam nak beli .. adusss ....

Cuba anda lihat ..

Jualan Aksesori Kamera Bawah RM40 di Lazada Malaysia

Harga yang dijual di Lazada untuk aksesori kamera memang sukar nak dicari kat mana-mana kedai kamera mahupun pasaraya. Apatah lagi barangan di Lazada dijamin sebagai genuine dan bukan produk-produk yang beli hari ini .. esok dah rosak. Dan kalaulah rosak, boleh ganti terus dengan Lazada tanpa dikenakan apa-apa caj.

Hmm .. kalau ada seseorang yang berbajet, memang elok gunakan kesempatan promosi jualan aksesori kamera ini. Uhh bukan murah ooo barang-barang berkaitan kamera dan berkaitan fotografi ni .. mahal ooo ... saya tahu maaa ... itu sebab harga pakej fotografi mahal ...

Aha .. kalau anda ada terfikir nak buat bisnes kecil-kecilan berkaitan kamera, boleh baca panduan ni - Bisnes Fotografi


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…