Langkau ke kandungan utama

Diskaun Agoda MYR200 Guna Kupon Ini

Diskaun Agoda MYR200 Guna Kupon. Yuhu ... siapa mahu dapat diskaun sehingga maksima RM200 tempah hotel online? Jika anda merancang untuk family retreat dalam masa terdekat, eloklah anda ambil peluang ini untuk lebih jimat dengan tempahan hotel online di Agoda.

Agoda mahu anda berjimat sehingga MYR200 untuk tempahan hotel secara online tahun ini. Kalau anda kaki travel, merancang melancong dan bercuti bersama keluarga tahun (2017) ini, maka cepat cari tarikh cuti yang sesuai, mulai rancang dari sekarang.

Diskaun Agoda MYR200 Dengan Guna Kupon Promosi Ini

Diskaun MYR200 ini boleh anda dapatkan di tempahan hotel online Agoda menggunakan kod baucer promosi di bawah ini. Hanya boleh gunakan sekali sahaja, dan anda perlu daftar terlebih dahulu dengan Agoda untuk gunakan kod promosi atau baucer diskaun ini.
Diskaun Agoda MYR200 Dengan Guna Kupon Promosi Ini
Tak nampak kod promosi yang disediakan tu? Ok .. catat 'PAY10LESS' dan terus masuk ke laman web Agoda untuk buat tempahan. Anda boleh gunakan kod promosi ini untuk semua tempahan hotel di dunia, asalkan ia tersenarai dalam Agoda.

Pun begitu, promosi ini untuk tempoh terhad sahaja, iaitu tempahan online dibuat sebelum 31 Mac 2017 dan hanya diberikan kepada mereka yang daftar percuma di Agoda. Jadi, buat tempahan untuk cuti tahun ini sebelum akhir Mac. Tempah sekarang, bayar kemudian .. huhuhu.

Jika anda belum daftar dan menjadi pelanggan Agoda, maka terus buat sekarang. Hanya klik pautan di berikan di bawah ini, daftar dan tebus MYR200 untuk sebarang tempahan hotel secara online di Agoda.


Sedikit tips daripada saya untuk lebih jimat.

  • Buat tempahan pada hotel yang tawarkan harga diskaun tertinggi, dan kemudian gunakan kod promosi ini untuk dapatkan lagi potongan. Jadi, anda akan dapat dua kali harga lebih jimat daripada apa diiklankan di Agoda.
  • Rancang percutian yang di luar waktu puncak, sebab selalunya ada promosi tambahan jika anda tempah hotel online di luar waktu puncak. Anda akan terkejut dengan harga diskaun yang diberikan!!
  • Buat tempahan secara bundle - bermaksud, anda bukan setakat tempah satu atau dua hotel untuk percutian anda, tetapi lebih ... jadi boleh gunakan kod promosi ini untuk dapatkan potongan untuk beberapa hotel lain.
  • Semak setiap tempahan yang anda gunakan kod promosi ini, buat pengiraan samada benar diskaun telah dimasukkan.


Orait. Jangan lepaskan peluang untuk gunakan kod promosi diskaun MYR200 daripada Agoda. Bukan selalu ada promosi begini.

Lihat juga promosi lain dari Agoda di bawah ini ye ...



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. alalala..yeke????tp smp 31 Mac. saya nak holiday april.. sob3...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehh boleh guna la ... tempahan je kena buat sebelum 31 mac ..

      Padam
  2. ok..dah buat tempahan melalui agoda...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …