Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands. Wordless Wednesday kali ini, saya berkongsi beberapa gambar di Taman Lavender Cameron Highlands, ketika bercuti family retreat awal tahun 2017. Rupanya dalam taman ni, banyak sudut menarik untuk bergambar. Saya kongsikan sebahagian dalam post ini ye ..

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Seronok Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands

Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands
Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands
Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands
Bergambar di Lavender Garden, Cameron Highlands

Jika suka dengan gambar-gambar percutian ini, bolehlah follow saya di instagram ye.. follow http://www.instagram.com/hasrulhassan
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.