Langkau ke kandungan utama

Seminar Hartanah Sarawak Abang Ensem

Seminar Hartanah Sarawak. Anda mahu ada ilmu berkaitan dengan hartanah? Anda mahu tahu cara-cara pelaburan yang betul dalam bidang hartanah? Saya ada peluang untuk anda dapatkan ilmu ini face-to-face dengan rakan yang berjaya dalam bidang ini, iaitu Abang Ensem atau nama sebenar beliau Meor Zaidee.

Ini peluang yang sangat baik memandangkan Abang Ensem memang terkenal dengan menganjurkan Seminar Hartanah Murah Tetapi Berbaloi.

Seminar Hartanah Sarawak 2017 oleh Abang Ensem

Seminar Hartanah Sarawak Abang Ensem 2017
Untuk permulaan tahun 2017, Abang Ensem mula mengorak langkah berkongsi ilmu hartanah dengan mereka yang mahu menceburi bidang pelaburan ini dengan menjelajah seluruh Malaysia.

Destinasi pertama untuk seminar hartanah yang dikelolakan Abang Ensem adalah di Sarawak. Jika anda tinggal dan menetap di Sarawak, jangan dilepaskan peluang ini untuk mengetahui segala rahsia untuk jana pendapatan menerusi pelaburan hartanah di Malaysia.

Info Berkaitan Seminar Hartanah Sarawak 2017

Berikut adalah info berkaitan seminar hartanah Abang Ensem yang akan dilakukan di Sarawak.

  • Tarikh : 18 Februari 2017 (Sabtu)
  • Tempat : Hotel Harbour View, Kuching
  • Masa : 9.00 pagi - 1.00 petang
  • Fi : RM120.00 (Early Bird sebelum 31/1/2017)

Anda mungkin nak tahu apakah topik yang bakal anda ketahui bila hadiri seminar ini. In Sha Allah, menerusi seminar hartanah Sarawak, para peserta akan mengetahui 3 perkara atau topik hartanah berikut:

  1. Pelaburan Hartanah Cara Saya
  2. Tip Mencari Rumah Below Market
  3. Tips Mudah Lulus Pinjaman

Buat pendaftaran awal untuk mendapatkan harga tiket atau fi seminar ini pada RM120.00 sahaja. Harga ini dijangka akan naik selepas 31 Janruari 2017. Jadi, pastikan anda menjadi yang terawal. Tunjukkan minat dan iltizam anda, kerana ia akan bantu anda untuk memperoleh ilmu yang lebih berkat ...

Pendaftaran bagi seminar hartanah Sarawak Abang Ensem ini boleh dilakukan di link ini:

Daftar Fi Early Bird (RM 120) - http://abangensem.com/pendaftaran-seminar-hartanah

Anda tidak akan rugi, sedangkan buku-buku dan ebook tulisan Abang Ensem pun dah banyak memberikan aspirasi buat ramai rakan-rakan saya, serta saya sendiri menceburi bidang pelaburan hartanah.

Dan yang pasti, anda akan dapat beramah mesra dengan seseorang yang punyai pengikut di kalangan selebriti terkenal di Malaysia ..... huhuhu...

Buat pendaftaran sekarang.

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…