Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee

AI Trade
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee. Wordless Wednesday kali ini, saya berkongsi menu paling saya suka bila makan di restoran Oldtown White Coffee. Sejak dapur Oldtown di Parit Buntar mendapat sijil halal, kami sekeluarga dah rasa yakin untuk makan di sini.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Curry Mee Pilihan Menu Best di Oldtown White Coffee

Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee




Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

7 Comments

  1. Mengiurkan, cukup lemak, cukup rasa, meriah! Wajib cuba.

    ReplyDelete
  2. ...Madam suka mee kari. sedap nampak ni.tak pernah cuba lagi kat sini. i will. thanks sharing!

    www.jomaffiliate247.com/2017/01/8-blog-lelaki-pilihan-madam-mengenai.html

    ReplyDelete
  3. Salam Perkenalan Tuan/Puan/Dato

    Blogger kembali menaip.

    Mohon Exchange bloglist.
    http://wanfaizumi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Huh sedapnya.

    Ni kalau pekena satu mangkuk ni..huhu

    ReplyDelete
  5. alangkah indah dapat masak sendiri dan sedap mcm ni...

    ReplyDelete
  6. mee kari antara febret zaza..time rehat dari kerja mesti dalam 1 mggu tu akan makan mee kari..

    ReplyDelete
  7. selalu kalau masuk oldtown amik roti je. boleh try la ni pulak

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.

RinggitPlus Banner