Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee. Wordless Wednesday kali ini, saya berkongsi menu paling saya suka bila makan di restoran Oldtown White Coffee. Sejak dapur Oldtown di Parit Buntar mendapat sijil halal, kami sekeluarga dah rasa yakin untuk makan di sini.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Curry Mee Pilihan Menu Best di Oldtown White Coffee

Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

7 Komen

Mengiurkan, cukup lemak, cukup rasa, meriah! Wajib cuba.

Reply

...Madam suka mee kari. sedap nampak ni.tak pernah cuba lagi kat sini. i will. thanks sharing!

www.jomaffiliate247.com/2017/01/8-blog-lelaki-pilihan-madam-mengenai.html

Reply

Salam Perkenalan Tuan/Puan/Dato

Blogger kembali menaip.

Mohon Exchange bloglist.
http://wanfaizumi.blogspot.com

Reply

Huh sedapnya.

Ni kalau pekena satu mangkuk ni..huhu

Reply

alangkah indah dapat masak sendiri dan sedap mcm ni...

Reply

mee kari antara febret zaza..time rehat dari kerja mesti dalam 1 mggu tu akan makan mee kari..

Reply

selalu kalau masuk oldtown amik roti je. boleh try la ni pulak

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.