Langkau ke kandungan utama

Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee

Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee. Wordless Wednesday kali ini, saya berkongsi menu paling saya suka bila makan di restoran Oldtown White Coffee. Sejak dapur Oldtown di Parit Buntar mendapat sijil halal, kami sekeluarga dah rasa yakin untuk makan di sini.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar yang diterbitkan pada setiap hari Rabu. Pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Curry Mee Pilihan Menu Best di Oldtown White Coffee

Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee
Sedapnya Curry Mee Oldtown White Coffee


Komen

  1. Mengiurkan, cukup lemak, cukup rasa, meriah! Wajib cuba.

    BalasPadam
  2. ...Madam suka mee kari. sedap nampak ni.tak pernah cuba lagi kat sini. i will. thanks sharing!

    www.jomaffiliate247.com/2017/01/8-blog-lelaki-pilihan-madam-mengenai.html

    BalasPadam
  3. Salam Perkenalan Tuan/Puan/Dato

    Blogger kembali menaip.

    Mohon Exchange bloglist.
    http://wanfaizumi.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Huh sedapnya.

    Ni kalau pekena satu mangkuk ni..huhu

    BalasPadam
  5. alangkah indah dapat masak sendiri dan sedap mcm ni...

    BalasPadam
  6. mee kari antara febret zaza..time rehat dari kerja mesti dalam 1 mggu tu akan makan mee kari..

    BalasPadam
  7. selalu kalau masuk oldtown amik roti je. boleh try la ni pulak

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.