Langkau ke kandungan utama

Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power Untuk Newbie

Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power Untuk Newbie. Jika anda seorang newbie dalam affiliate, maka panduan ini adalah khas untuk anda. Ia panduan yang patut dimiliki. In Sha Allah, panduan ini akan bantu anda untuk faham mengenai affiliate, dan bagaimana ramai orang telah berjaya dapat income lumayan menerusi program affiliate ini.

Tetapi, jika anda seorang yang dah lama dapat income menerusi program affiliate, saya melarang keras untuk anda miliki panduan ini. Itu sebab panduan ini dijual hanya RM10 sahaja.

Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power Untuk Newbie

Affiliate adalah salah satu cara jana pendapatan secara online yang sangat popular sejak dahulu lagi. Saya sendiri telah menyertai pelbagai program affiliate, malah pernah dinobatkan antara affiliate marketer terbaik dalam salah sebuah platform affiliate di Malaysia.

Menerusi affiliate, saya bukan sekadar dapat jana income menerusi komisen yang saya terima; malah saya pernah mendapat hadiah berupa sebuah laptop dan pelbagai barangan lain. Ia merupakan cara menjana income yang sangat seronok dilakukan. Apatah lagi bila anda sudah faham apa itu affiliate dan bagaimana anda boleh buat duit menerusinya.

Masih Ramai Blur Apa Itu Afilliate

Saya tahu masih ramai lagi rakan terdiri dari pembaca blog ini yang masih tak faham berkaitan affiliate, dan bagaimana nak dapat duit daripadanya.

Saya pelik sebenarnya mengapa masih ada yang tanya saya menerusi email dan whatsApp berkaitan affiliate.... walaupun dah berpuluh entri dan blog post saya terbitkan dalam blog ini yang terangkan mengenai affiliate.

Dan sebab itu, saya mahu mereka yang masih tak tahu mengenai affiliate untuk dapatkan dan baca Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power ini. Ia memang khas ditulis oleh seseorang yang memang saya akui seorang yang berjaya jana pendapatan puluhan ribu ringgit menerusi program affiliate di Malaysia.

Panduan ini hanya untuk newbie, jadi buat mereka yang dah master dan tahu selok-belok affiliate, anda tidak seharusnya dapatkan panduan ini.,, huhu.. walaupun anda ada duit nak bayar harga panduan ini sebanyak RM10!

Ok, apa ada dalam panduan ini?

Isi Kandungan Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power

Berikut adalah isi kandungan dalam panduan ini...

  • 1: Apa Itu Affiliate? Asas dan wajib anda tahu.
  • 2: Di Mana Nak Cari Program Affiliate Yang Boleh Dipercayai.
  • 3: Bagaimana Nak Promosi Link Affiliate Newbie (Di bahagian ini ditunjukan kepada anda cara promosi yang lebih efektif di mana ia mampu menjana jualan dan komisen)
  • 4: Bagaimana Nak Promosi Link Affiliate Pro (Di bahagian ini pula dikongsikan rahsia menjana ribuan ringgit dalam program affiliate, usahawan affiliate wajib belajar) 
  • 5: Bagaimana Nak Konsisten Buat Duit Dengan Affiliate?
Bonus Tambahan .. Penting Untuk Dibaca Dengan SERIUS!

  • 6: Ciri-ciri Seorang Affiliate Yang Berjaya
  • 7: Kelebihan Buat Duit Dengan Affiliate
  • 8: Kesilapan Yang Sering Dilakukan Oleh Seorang Affiliate
  • 9: Minda Seorang Super Affiliate
  • 10: Spamming – Dosa Besar Seorang Affiliate
Fuh .. amacam? Rasanya banyak juga topik mengenai affiliate yang tidak pernah saya tulis dan terbitkan di blog saya. Maka ... nah ... ia antara panduan yang terlengkap pernah saya baca untuk beri pengetahuan dan dorongan untuk newbie menjana pendapatan menerusi affiliate.

Panduan ini boleh diperolehi dengan harga RM10 sahaja. Jika berminat nak tahu dan belajar, boleh dapatkan menerusi pautan di bawah. Ia adalah satu TAWARAN SULIT untuk newbie sahaja.

[Klik Untuk Buat Tempahan] Tawaran Sulit Panduan Affiliate Sempoi Tetapi Power

Dan sebagai membuktikan bahawa teknik tersebut bendar sempoi dan power ....  maka saya cuba bereksperimen ...

Saya dah muat turun dan terus buat apa yang diberitahu di dalam panduan tersebut ...
Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power Untuk Newbie

Nah .. ini hasilnya. Dalam masa sehari saya baca, dan terus buat .. huhu ... huhu .. kira oklah tu kan? Anda ada? Ekekekeke ...
Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power Untuk Newbie
Jadi, kalau anda fikir anda ada iltizam dan nak sungguh-sungguh buat duit online dengan affiliate, boleh dapatkan Panduan Affiliate Sempoi Tapi Power ini.

Lagipun, ia merupakan antara panduan paling murah boleh anda dapat .. hanya RM10 sahaja.

Terus dapatkan, jangan tunggu lagi.
[Klik Untuk Buat Tempahan] Tawaran Sulit Panduan Affiliate Sempoi Tetapi Power

Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah utk newbie affiliate sesuaila utk saya ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best panduan affiliate ni .. buat2 terus dapat komisen dah.

      Padam
  2. Mcm sy yg masih baru boleh dptkan ebook ini.

    BalasPadam
  3. LeYa ingin dapatkannya juga

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…